11 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Τεν Κάτε υπολογίζει ξανά σε Μάντζιο και Κλέιτον

Η μεταγραφική περίοδος έληξε και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πουλήσει τον Σίλβα Κλέιτον και τον Βαγγέλη Μάντζιο, οι οποίοι ως τώρα δεν έκαναν προπόνηση με την πρώτη ομάδα.
Ωστόσο, την Πέμπτη ο Χενκ Τεν Κάτε μίλησε στους δύο παίκτες και τους ενημέρωσε ότι από την Δευτέρα θα ενταχθούν ξανά στην ομάδα κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι έληξε η «καραντίνα» στην οποία τους είχε βάλει.

Παρουσία του Κώστα Αντωνίου, ο Τεν Κάτε ενημέρωσε στο γραφείο του τόσο τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, όσο και τον έλληνα φορ για τις προθέσεις της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Όπως τονίστηκε, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, λόγω «καλής διαγωγής που έδειξαν οι δύο παίκτες».

«Η συμπεριφορά σου όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ καλή. Θέλω να σε κάνω σκληρό χαρακτήρα και θεωρώ ότι είσαι πολύ καλός παίκτης. Σε ένδειξη καλής θέλησης από Δευτέρα θα προπονείσαι με την ομάδα κανονικά. Πρόσεξε όμως την συμπεριφορά σου.

»Δεν θέλω να μου δημιουργήσεις πρόβλημα, ούτε να έχεις την απαίτηση να παίζεις. Αυτό θα το δούμε εν καιρώ...», είπε ο Τεν Κάτε στον Σίλβα Κλέιτον, με τον παίκτη να του απαντά: «Κόουτς θα τα δώσω όλα και θα είμαι έτοιμος να προσφέρω όποτε μου το ζητήσεις».

Στον Βαγγέλη Μάντζιο, ο Τεν Κάτε είπε: «Ολο αυτό το διάστημα συμπεριφέρθηκες καλά. Πρόσεξε, όμως μην μου δημιουργήσεις πρόβλημα από εδώ και στο εξής. Από την Δευτέρα επιστρέφεις μαζί με την ομάδα. Μην περιμένεις όμως να παίξει άμεσα...».

Επί της ουσίας, οι δυο παίκτες βγαίνουν από την «καραντίνα», όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα παίξουν βρέξει-χιονίσει. Λογικά εν καιρώ και βάσει συνθηκών (σε τι κατάσταση θα βρίσκονται και αν υπάρχουν προβλήματα με βασικούς παίκτες) θα πάρουν ευκαιρίες από τον Ολλανδό τεχνικό.

Αλλωστε, αν οι «πράσινοι» επιθυμούν να τους πουλήσουν τον Ιανουάριο για να ενδιαφερθεί κάποια ομάδα θα πρέπει να τους δει αγωνιζόμενους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: