11 Σεπτεμβρίου 2009

Τέλος η Εθνική για «Λύμπε»!

Την απόφασή του να σταματήσει την καριέρα του από την Εθνική ομάδα αποκάλυψε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο 33χρονος άσος της Αϊντραχτ τόνισε ότι οι λόγοι αποχώρησής του είναι προσωπικοί και όχι μόνο, όμως δεν θέλησε να αναφερθεί στους υπόλοιπους προς το παρόν με σεβασμό στους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Ο «Λύμπε» μετά από 67 συμμετοχές και 13 γκολ με τη «γαλανόλευκη» αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Έκανε ντεμπούτο στις 24 Ιανουαρίου του 1996 στο φιλικό με το Ισραήλ(2-1). Τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 12 Αυγούστου στο φιλικό με την Πολωνία(0-2). Στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Ελβετία και τη Μολδαβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010 ήταν στην αποστολή αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ότο Ρεχάγκελ.

Ο Λυμπερόπουλος μιλώντας στο ««NovaΣπορ Fm 94.6» τόνισε ότι θα ήθελε να έχει πιο ενεργό ρόλο στην Εθνική ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο όπως ο Τάκης Φύσσας.

Με αφορμή την επιστροφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό, ο Λυμπερόπουλος τόνισε ότι «... δεν αισθάνομαι αδικημένος από τον Παναθηναϊκό. Οσο περνάει ο καιρός, καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Αισθάνομαι γεμάτος από αυτά που έκανα στον Παναθηναϊκό και μετά στην ΑΕΚ. Όσον αφορά τον Γιούρκα, τα χρόνια που τον έζησα έχει αδικήσει τον εαυτό του. Πληροί τις προϋποθέσεις να αγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν ο Γιούρκας δουλέψει "στο κόκκινο", μπορεί να φύγει ξανά για το εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: