12 Σεπτεμβρίου 2009

Κετσπάγια:"Τι θα κάνετε; Θα με κρεμάσετε από την Ακρόπολη;"

Στην πίεση και την έντονη κριτική που δέχεται η ομάδα τις τελευταίες μέρες απέδωσε τη σημερινή εμφάνιση και ισοπαλία μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως επιπλέον λόγος για τον έναν βαθμό στάθηκαν οι αρκετές απουσιές, ενώ φανερά εκνευρισμένος είπε στους δημοσιογράφους: «Τι θα κάνετε; Θα με κρεμάσετε από την Ακρόπολη;».


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Μας προβληματίζει η εικόνα παρόλο που δεν έχω παράπονο γιατί τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν ήταν εύκολο γιατί η Καβάλα είχε κάποιους γρήγορους παίκτες. Πιέσαμε αλλά δεν βρήκαμε τους διαδρόμους ώστε να βάλουμε γκολ και να νιώθουμε πιο άνετα. Όσο δεν βάζεις υπάρχει πίεση, άγχος, κάτι που κάνει πιο δύσκολο να πετύχεις αυτά που θες», τόνισε αρχικά ο Κετσπάγια και συνέχισε αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών:

«Λογικό είναι. Δεν υπάρχει εδώ άλλη άποψη. Παίξαμε το δεύτερο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα. Δεν είναι το προτελευταίο να πρέπει να το κερδίσεις οπωσδήποτε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε και πολλές απουσίες. Η ομάδα που έχει τόσες ελλείψεις βασικών παικτών δεν είναι τόσο εύκολο. Θα προσπαθήσουμε ούτως ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει αυτά που παίρνει τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Είμαστε στη δεύτερη αγωνιστική και βλέπετε τι γίνεται γύρω. Δεν ζούμε σε άλλο τόπο. Όλοι έχουν παράπονα. Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, παρόλο που στα επίσημα παιχνίδια είχαμε κερδίσει. Δεν έχουμε το καθαρό μυαλό που θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Περιμένουμε παίκτες να γυρίσουν στην ομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας»
, είπε και συνέχισε λέγοντας πως:

«Πέρυσι η ομάδα είχε αποκλειστεί από τους ομίλους του Champions League, φέτος έχει προκριθεί. Υπάρχουν ομάδες μεγάλες στην Ευρώπη, όπως η Μπάγερν, που δεν παίζουν καλά. Τι θα κάνετε; Θα με κρεμάσετε από την Ακρόπολη;»

Για το γεγονός πως δοκίμασε τέσσερα αριστερά χαφ, είπε: «Τα παιδιά που έπαιξαν είχαν δώσει λύσεις, αλλά σήμερα δεν μπόρεσαν, δεν ήταν καλοί. Πάντα χρειάζονται καλοί παίκτες, όσο ποιοτικότεροι υπάρχουν, τόσο καλύτεροι.Οσο το ξέρω εγώ το ελληνικό ποδόσφαιρο, καμία ομάδα δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Περιμένετε να το κάνω εγώ στον Ολυμπιακό μέσα σε δύο μήνες και να το δείτε αυτό, όταν δεν το είδατε τόσα χρόνια;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: