18 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Τι λες βρε... ταγαρά!


Ο Νίκος Αλέφαντος μιλάει για τον... ταγαρά Τιμούρ Κετσπάγια ενώ επισήμανε ότι στον Παναθηναϊκό διατηρούν την αποτυχημένους προπονητές και ότι οι «πράσινοι» έχουν χάλια αδιόρθωτα. Παράλληλα ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στα... ξεβρακώματα που έχει κάνει ο Κόκκαλης!
Για όλους και για όλα μίλησε στην εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ ο Νίκος Αλέφαντος όπου τόνισε «Ο Λεντέσμα είναι αργός, ο Ντούντου δεν είναι γρήγορος, τα έχω πει αυτά, για αυτό φώναζα το καλοκαίρι παρότι αγαπώ τον πρόεδρο ότι η ομάδα θέλει δύο μεταγραφές γρήγορους παίκτες.
Όμως είναι αμαρτία κι άδικο να βγαίνουν κάτι μουν... στα ραδιόφωνα και να βρίζουν τον Κόκκαλη ποιον τον Κόκκαλη που τους έχει ξεβρακώσει όλους τόσα χρόνια. Κάτι δημοσιογράφοι φίλοι του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ που αν βρίζουν τον Κόκκαλη τι θα έπρεπε να κάνουν με όλους τους παράγοντες που τους έχει ξεφτιλίσει ο Κόκκαλης. Και όμως δεν τα βάζουν με όλους αυτούς τους ανύπαρκτους παράγοντες τα βάζουν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που έχει ξεπεράσει ακόμα και τον Γουλανδρή».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια είπε ο Νίκος Αλέφαντος «Τον πήραμε λοιπόν τον Κετσπάγια, κάναμε λάθος. Το θέμα είναι πότε τον φάγαμε. Το πρόλαβε ο πρόεδρος και το διόρθωσε νωρίς. Αυτή είναι η διαφορά του Παναθηναϊκού δεν ανέχεται την αποτυχία. Στον Παναθηναϊκό διατηρούν αποτυχημένους προπονητές ενώ εμείς καταφέρνουμε και την σώνουμε κάθε φορά την παρτίδα. Τόλμησε να δηλώσει ο Κετσπάγια “Δεν είδατε μπάλα τόσα χρόνια και θέλετε να δείτε με εμένα από την αρχή”. Τι λες βρε ταγαρά! Έτσι να το γράψεις. Έγινες ιερόσυλος και ήθελε να σε κρατήσει ο πρόεδρος μετά από αυτή την δήλωση».

Σε ότι αφορά τους αντιπάλους του Ολυμπιακού

«Το υλικό του Ολυμπιακού θέλει ενίσχυση αλλά είναι καλύτερο από κάθε άλλης ομάδας στην Ελλάδα. Πολύ καλύτερο από του ΠΑΟΚ. Όσο για τον Παναθηναϊκό έχει πολλά προβλήματα, έχει χάλια αδιόρθωτα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: