18 Σεπτεμβρίου 2009

Γιαννακόπουλος: «Ό,τι είπα, το εννοώ!»

Με αφορμή την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (17/9) στο ΟΑΚΑ, που οδήγησε τους «πράσινους» στη βαριά ήττα (1-3) από τη «Γαλατά» στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε στον «Sentra 103,3» και στην εκπομπή «Γκολ από τη σέντρα» με τους Ανδρέα Δημάτο και Νίκο Γέμελο.

Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επανέλαβε τα όσα είπε χθες, μετά το ματς, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι αναφερόταν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι: «Ήταν απαράδεκτη η εικόνα χθες από την ομάδα. Αυτοί που αγωνίζονται πρέπει να σκέφτονται που παίζουν. Αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ό,τι άλλο χρειαστεί θα το πω όταν και όπου πρέπει», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον «Sentra 103,3» ο Παύλος Γιαννακόπουλος:

Για τις χθεσινές του δηλώσεις: «Αυτό που είπα αυτό εννοώ. Ήταν απαράδεκτη η εικόνα χθες από την ομάδα. Αυτοί που αγωνίζονται πρέπει να σκέφτονται που παίζουν. Αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ό,τι άλλο χρειαστεί θα το πω όταν και όπου πρέπει. Αυτό αφορά όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Εγώ αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θα είμαι ευτυχής αν έβλεπα να προοδεύει και να επιτυγχάνει τους στόχους του. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί όπου αγωνίζεται. Από κει και πέρα είναι είτε επιτυχία είτε αποτυχία», είπε αρχικά, εμφανώς αγανακτισμένος, ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Στη συνέχεια, στην ερώτηση αν ο Χενκ Τεν Κάτε φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τον διασυρμό από τη Γαλατάσραϊ, ο κ. Γιαννακόπουλος απέφυγε να τα ρίξει μόνο στον Ολλανδό τεχνικό: «Κανείς μηδενός εξαιρουμένου δεν μπορεί να διασύρει το όνομα του Παναθηναϊκού. Θέλω να πρωταγωνιστεί. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία, εμείς σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε. Το όνομα παραμένει. Είναι απαράδεκτο να διασύρεται το όνομα του Παναθηναϊκού», κατέληξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: