29 Σεπτεμβρίου 2009

Εικόνισμα πρέπει να κάνουν οι Ολυμπιακοί στον Νικοπολίδη! Άντί να χάσει με 5-0 ή 6-0 τη... γλύτωσε φτηνά, μόνο με δύο γκόλ...


΄Ενας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ολυμπιακός, πραγματοποίησε μια από τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Ληγκ αλλά την γλύτωσε φτηνά μόλις με 2-0! Από τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ τον διέσωσε ο Νικοπολίδης ο οποίος αποσόβησε ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ γκολ και στον οποίο οι Γάβροι πρέπει να κάνουν... εικόνισμα...




...Εβδομήντα οκτώ λεπτά άντεξε στην πίεση της Αρσεναλ ο Ολυμπιακός. Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι παραβίασε στο λεπτό εκείνο την εστία του ανίκητου μέχρι τότε Αντώνη Νικοπολίδη και τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη ήρθε ο Αρσάβιν να κάνει το 2-0 και να "σφραγίσει" τη νίκη των "κανονιέρηδων", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη για τους "ερυθρόλευκους" μετά από πέντε ματς στη διοργάνωση, ενώ για πρώτη φορά παραβιάστηκε και η άμυνά τους.

Η Αρσεναλ απείλησε για πρώτη φορά στο 14΄ με το πλασέ του Αρσάβιν μέσα από την περιοχή να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Νικοπολίδη. Δύο λεπτά αργότερα το βολέ του Φάμπρεγας σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια το νέο σουτ του Ροζίτσκι απέκρουσε σωτήρια ο Νικοπολίδης. Νέα μεγάλη απόκρουση του γκολκίπερ των Πειραιωτών σε κόρνερ στο 19΄ στο πλασέ του Αρσάβιν, ενώ η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός έγινε απειλητικός για την άμυνα των "κανονιέρηδων" καταγράφηκε στο 33΄ με την κεφαλιά του Τοροσίδη να μπλοκάρει εύκολα ο Μανόνε. Το ημίχρονο έκλεισε με άλλα δύο σουτ για λογαριασμό των γηπεδούχων, τα οποία μπλόκαρε χωρίς κανένα πρόβλημα ο Νικοπολίδης.

Με μία κλασική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο. Από κόρνερ του Ντουντού και κεφαλιά του Μέλμπεργκ ο Μανόνε απέκρουσε εξαιρετικά στη γωνία του. Δύο λεπτά αργότερα η Αρσεναλ πλησίασε κοντά στο γκολ, αλλά και πάλι ο Νικοπολίδης απέκρουσε στο κέντρο της εστίας του το ευθύβολο σουτ του Φαν Πέρσι. Νέα σπουδαία απόκρουση του Νικοπολίδη στο 71΄ σε βολίδα του Φαν Πέρσι μέσα από την περιοχή.

Το γκολ για την Αρσεναλ ήρθε τελικά στο 78΄. Από εξαιρετική συνεργασία Φάμπρεγας-Εντουάρντο, ο τελευταίος έκοψε την κατάλληλη στιγμή στον Φαν Πέρσι, ο οποίος σε άδεια εστία έκανε το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Αρσάβιν από θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη και με τον τρόπο αυτή η Αρσεναλ πήρε τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση και βρίσκεται σε θέση οδηγού στον 8ο όμιλο.

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Κίτρινες: Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Φάμπρεγας - Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο

Οι συνθέσεις:

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Μανόνε, Εμπουε, Γκαλάς, Βερμέλεν, Κλισί, Σονγκ, Ροζίτσκι (66΄ Εντουάρντο), Φάμπρεγας, Ντιαμπί (77΄ Βέλα), Αρσάβιν, Ρόμπιν Φαν Πέρσι (85΄ Ράμσεϊ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί (46΄ Στολτίδης), Τοροσίδης, Λεντέσμα (79΄ Μήτρογλου), Ντουντού, Λεονάρντο (82΄ Οσκαρ), Ντιόγκο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ .ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΟΣΤΟΣΟ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΤΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΠΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για την πλέον ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ομάδα, στην οποία θα πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ από τη χώρα , γιατί μονίμως τη ΔΙΑΣΥΡΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Να τους ΠΑΡΟΥΝ τα ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΜΑΘΑΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για την ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΙΑ ομάδα των τελευταίων ετών! Δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε την σέντρα...