29 Σεπτεμβρίου 2009

Με «Κάρα» και Καντέ στο Βουκουρέστι ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας η εν ελλάδι προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου την Πέμπτη (22:05), που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Χενκ Τεν Κάτε, είδε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τόσο τον Σεντρίκ Καντέ, όσο και τον Γιώργο Καραγκούνη να μετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και έτσι τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους για το ματς της Ρουμανίας.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μια ακόμη μέρα οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Δάρλας και Μαρίνος, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή, μαζί με τον εγχειρισμένο Πετρόπουλο, τον τιμωρημένο Σισέ, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του και τους Σεϊταρίδη, Κλέιτον, Μάντζιος και Τζιόλη, που δεν είναι δηλωμένοι στην λίστα των ομίλων του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν την προπόνηση με ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας.

Αναλυτικά, η αποστολή των «πρασίνων» που θα «πετάξει» το πρωί της Τετάρτης για το Βουκουρέστι αποτελείται από 18 παίκτες (τρεις εκ των οποίων είναι τερματοφύλακες), οι οποίοι είναι οι εξής: Τζόρβας, Καρνέζης, Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μπίερσμιρ, Γκάμπριελ, Καντέ, Μαχλελής, Βύντρα, Κατσουράνης, Νίνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ρουκάβινα και Σαλπιγγίδης.

Όσο για την ενδεκάδα, τα... κουκιά είναι μετρημένα, από τη στιγμή που οι Καντέ και Καραγκούνης είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Τεν Κάτε δεν πρόκειται να προχωρήσει σε εκπλήξεις, και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια ενδεκάδα που κατέβηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήτοι τους Τζόρβα, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπίερμιρ, Καντέ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο και Σαλπιγγίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: