5 Ιουλίου 2009

Αντριάνο: Έχσε τις προπονήσεις λόγω... χοτ ντογκ!

Μετά από τον "μήνα του μέλιτος" μεταξύ του Αντριάνο και της Φλαμένγκο, το τελευταίο διάστημα ολοένα και πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα όσον αφορά στις σχέσεις των δύο πλευρών.
Το τελευταίο περιστατικό που ήρθε να φέρει σε ακόμα δυσχερέστερη θέση τον "αυτοκράτορα" μέσα στην ομάδα είναι η απουσία του από την προπόνηση της Παρασκευής (τρίτη φορά που έλειψε από προπόνηση της Φλαμένγκο από τότε που επέστρεψε στη Βραζιλία), με τον ίδιο να ενημερώνει το σύλλογο ότι απουσίασε λόγω προβλημάτων με το στομάχι του, και συγκεκριμένα διάρροια.

Αρχικά, ο παίκτης κρίθηκε απόλυτα δικαιολογημένος, με την διοίκηση της "Φλα" να εκδίδει ανακοίνωση αργά το βράδυ της Παρασκευής και να αναφέρει σε αυτήν πως ο γιατρός του συλλόγου Μαρσέλο Σοάρες επιβεβαίωσε την κατάσταση του Αντριάνο συστήνοντάς του μάλιστα να ξεκουραστεί μέχρι τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Βιτόρια.

Ο 26χρονος άσος είχε ισχυριστεί πως υπέφερε από διάρροια όλο το προηγούμενο βράδυ, όμως η θεωρία γκρεμίστηκε σαν... τραπουλόχαρτο μετά από αποκάλυψη της βραζιλιάνικης "O Globo".

Συγκεκριμένα, ο αρθρογράφος της εφημερίδας, Ανσέλμο Γκόις, έγραψε πως ο Αντριάνο εντοπίστηκε να τρώει με φίλους του έξω από καντίνα με χοτ ντογκ στις 6 το πρωί της Παρασκευής, τέσσερις ώρες δηλαδή πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση με τη Φλαμένγκο.

Αυτό που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι ότι η Φλαμένγκο δεν πρότιθεται να τον τιμωρήσει με κάποιο πρόστιμο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο Αντριάνο δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Ιταλία για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: