7 Ιουλίου 2009

Νοτιάς: Ό,τι θέλει ο Ντούσαν

Να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ως στόχο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς. Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων μίλησε στο περιθώριο της επίσκεψης του στα Σπάτα για όσα απασχολούν την Ένωση.

Ο Νίκος Θανόπουλος μίλησε στο aek365.gr στο περιθώριο της επίσκεψης του στον χώρο που θα χτιστεί το νέο προπονητικό κέντρο της Ένωσης.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρόοδο των έργων. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω τον χώρο καθώς παρακολουθώ την εξέλιξη από το ίντερνετ (goοgle earth). Μπορεί να μην έχω τη δυνατότητα να έρχομαι κάθε μέρα, αλλά έχω συνεχή οπτική επαφή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί όπως ξέρετε στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να χτίσεις μία οικοδομή. Εμείς όμως προσπαθούμε. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και πάμε πολύ καλά. Όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα του", τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: "Ο Λεονάρντο είναι μέσα στις επιλογές μας. Όμως έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Και σε αυτή τη θέση και σε δεξί μπακ. Αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος. Δεν κοιτάμε μόνο μία περίπτωση σε κάθε θέση.Το μόνο που μπορώ να σας πω, και χωρίς ονόματα, είναι ότι η εναλλακτική λύση για τον Λεονάρντο είναι ένας παίκτης από το εξωτερικό. Είναι μία περίπτωση που προχωράμε".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Στέλιου Μανωλά: "Ο Στέλιος είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Όχι μόνο τώρα βέβαια. Χρόνια ολόκληρα. Σεβόμαστε κάθε του απόφαση. Έτσι σεβόμαστε και ότι θέλει να αποχωρήσει."

Δεν υπάρχουν σχόλια: