6 Ιουνίου 2009

Προκριματικά World Cup 2010 - 3ος όμιλος: Νίκη για την κορυφή η Σλοβακία

Μόλις ένα παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 στη Νότια Αφρική, με τη Σλοβακία να υποδέχεται το Σαν Μαρίνο στο Tehelne Pole, της Μπρατισλάβα.

Σλοβακία - Σαν Μαρίνο

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου, έναν βαθμό πίσω από τη Βόρεια Ιρλανδία, με δύο παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο, ενώ απέχουν δύο βαθμούς από την τρίτη Πολωνία, έχοντας ένα παιχνίδια λιγότερο απ' αυτή, καθώς και από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Εκτός αποστολής είναι ο Marek Mintal, που ανακοίνωσε ότι σταματάει από την εθνική ομάδα, ο αμυντικός της Liverpool, Martin Skrtel, Που πήρε άδεια από τον προπονητή του Vladimir Weiss, καθώς και οι τραυματίες, Juraj Kucka και Erik Jendrisek, που είναι τραυματίες. Τέλος, αμφίβολος είναι ο μέσος της Rosenborg, Marek Sapara. Αιχμή του δόρατος για τους Σλοβάκους, που θέλουν μια εύκολη νίκη για ν' ανέβουν στην κορυφή του ομίλου θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα οι Filip Holosko και Robert Vittek των Besiktas και Lille αντίστοιχα.

Το Σαν Μαρίνο βρίσκεται στην τελευταία θέση, με έξι ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια, που έχει δώσει, έχοντας δεχτεί 25 γκολ με μόλις ένα στο ενεργητικό τους, αλλά αυτό ήταν στο πρώτο παιχνίδι επί της Σλοβακίας. Προφανής στόχος της ομάδας είναι να δεχτεί όσο το δυνατό λιγότερα γκολ και να έχει μια, κατ' αναλογία, αξιοπρεπή παρουσία στο παιχνίδι.

Διαιτητής: Jerome Efong Nzolo (Βέλγιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: