6 Ιουνίου 2009

Προκριματικά World Cup 2010 - 4ος όμιλος: Σημαντικές απουσίες για την Ουαλία

Η Ουαλία και η Φιλανδία, θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Η Ουαλία ταξιδεύει στην έδρα του Αζερμπαϊτζάν, έχοντας αρκετά σημαντικές απουσίες ενώ η Φιλανδία υποδέχεται το αδύναμο Λιχτενστάιν. Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις για τον 4ο όμιλο.

Αζερμπαϊτζάν - Ουαλία.

Το Αζερμπαϊτζάν, μετά από τέσσερεις αγώνες μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την αρχή των αγώνων, το Αζερμπαϊτζάν έλπιζε σε μια αξιοπρεπή παρουσία και η έδρα της αποτελεί ένα βασικά χαρτιά της ομάδας για την συγκομιδή βαθμών.

Η Ουαλία μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες, με Γερμανία και Φιλανδία, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Αυτό όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού θα έχει αρκετά σημαντικές απουσίες. Οριστικά εκτός έχουν μείνει οι Craig Bellamy, Simon Davies, Gareth Bale, Sam Ricketts, Ched Evans, Jack Collison και James Collins. Αντίθετα οι Koumas και Earnshaw έλαβαν μέρος στις τελευταίες προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν θα παίξουν κανονικά.

Διαιτητής: Markus Strombergsson (Σουηδία).


Φιλανδία - Λιχτενστάιν.

Η Φιλανδία, με επτά βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από την δεύτερη Ρωσία. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και μια νίκη απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν θα τους διατηρήσει ζωντανούς στο κυνήγι της δεύτερης θέση. Οι Φιλανδοί είναι αήττητοι στην έδρα τους και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να πάρουν ακόμα τρεις πόντους σε αυτή την σειρά των αγώνων.

Το Λιχτενστάιν βρίσκεται μόνο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας πάρει μόλις μια ισοπαλία στην έδρα του Αζερμπαϊτζάν. Η δυναμικότητα της ομάδας είναι πολύ χαμηλή και ειδικά σε αυτό το εκτός έδρας ματς, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τους βαθμούς, οι πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι παρά πολύ μικρές.

Διαιτητής: Libor Kovarik (Τσεχία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: