29 Ιουνίου 2009

"Προξενιό" του Ζιλμπέρτο στην Άρσεναλ για τον Μέλο

Με δηλώσεις του ο άσος του Παναθηναϊκού Ζιλμπέρτο Σίλβα πρότεινε τον Φελίπε Μέλο στην Άρσεναλ, με σκοπό να βοηθήσει τους "κανονιέρηδες" στην μεσαία γραμμή.
Η φυγή του Ζιλμπέρτο Σίλβα από την Άρσεναλ δημιούργησε ένα κενό στον χώρο του κέντρου των "κανονιέρηδων", με αποτέλεσμα παίκτες όπως ο Σεσκ Φάμπρεγας να δηλώνουν πως λείπει από την ομάδα τους ένα παίκτης σαν τον Βραζιλιάνο άσο.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κονφεντερέισον Καπ, ο 32χρονος μέσος μίλησε στο BBC για την επιτυχία της Βραζιλίας, και πρότεινε τον συμπαίκτη του Φελίπε Μέλο ως αντικαταστάτη του στην Άρσεναλ.

"Υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Μέλο. Με ρώτησε και του είπα να μην το σκεφτεί δεύτερη φορά, πρέπει να πει το "ναι" χωρίς συζήτηση. Είναι ακριβώς αυτό που τους λείπει στο κέντρο. Ένας δυνατός παίκτης με ποιότητα.

Του είπα ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό σύλλογο που την νέα σεζόν θα παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με την περσινή. Αυτό θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Η συνεργασία μου μαζί του εξάλλου είναι άριστη"
, τόνισε ο Ζιλμπέρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: