29 Ιουνίου 2009

Μέχρι την Τετάρτη ξεκαθαρίζει του Μορίς

Μέχρι την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του Νασίφ Μορίς από τον Παναθηναϊκό στην Μπέτις, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα του Τύπου.
Αν υπάρχει μια εκκρεμότητα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, αυτή είναι τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την ομάδα είτε με την μορφή δανεισμού, είτε ως μεταγραφή.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νασίφ Μορίς που την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Ουέλβα πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της abcdesevilla.es, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Μόρις, με την Μπέτις να έχει δυο επιλογές για να προτείνει στον Παναθηναϊκό.

Η μια είναι να δώσει 1,5 εκ. ευρώ αγοράζοντας τα δικαιώματα του 28χρονου ποδοσφαιριστή, και η άλλη να πάει ο Μορίς σαν δανεικός για μια σεζόν με οψιόν αγοράς.

Τα οικονομικά προβλήματα ωστόσο της ισπανικής ομάδας δύσκολα θα της επιτρέψουν να δώσει αυτό το ποσό στο "τριφύλλι". Έτσι το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι πως θα στείλει φαξ στα γραφεία του Παναθηναϊκού, ζητώντας δανεικό τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: