4 Ιουνίου 2009

«Πολύ χαρούμενος» στη Ρεάλ δηλώνει... ανεπίσημα ο Κακά

Την ικανοποίηση για την μετακίνησή του από τη Μίλαν στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε σε δικούς του ανθρώπους ο Βραζιλιάνος μέσος, Κακά, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «As».
Μπορεί ο Βραζιλιάνος άσος να απέφευγε τις δηλώσεις στα ιταλικά μέσα, αναφορικά με το μέλλον του, ωστόσο σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εξέφρασε την θετική άποψη σε συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα και σε κοντινούς του φίλους.
«Ολα έχουν σχεδόν τελειώσει. Γνωρίζω ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι στην Ρεάλ Μαδρίτης και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό», τόνισε ο Κακά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή δεν θα υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση ή παρουσίαση του παίκτη τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Ο ισχυρός άντρας της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα μιλήσει με τον Κακά την Δευτέρα, πριν πάρει την τελική του απόφαση, ενώ και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε ότι δεν θα συμβεί τίποτα αυτή την εβδομάδα.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μπερλουσκόνι αναβάλει σκόπιμα την επιβεβαίωση της μεταγραφής, λόγω του ότι φοβάται ότι πιθανή ανακοίνωση της πώλησης του Κακά μπορεί να προκαλέσει την ήττα του στις Ευρωεκλογές, οι οποίες τελειώνουν την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: