4 Ιουνίου 2009

Φωτάκης η... επιστροφή στον ΠΑΟΚ με νέες φιλοδοξίες

Επίσημα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ αποτελεί από την Πέμπτη, ο Γιώργος Φωτάκης. Ο 27χρονος μέσος δεσμεύτηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τετραετούς διάρκειας συμβόλαιο και ακολούθως παρουσιάστηκε από τους ιθύνοντες του «δικεφάλου».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ μετά από δέκα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας που με έφεραν πίσω, στο σύλλογο που έκανα τα πρώτα επαγγελματικά βήματά μου. Μέσα από σκληρή δουλειά πιστεύω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος παρέλαβε τη φανέλα με το νούμερο 18, και συνέχισε: «Οταν φεύγεις από μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, σίγουρα στενοχωριέσαι. Δεν το έβαλα, όμως, κάτω. Ήθελα να επιστρέψω όπως κι έγινε. Δεν ξέρω αν είμαι το καλύτερο χαφ στην Ελλάδα, δεδομένο είναι πως υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό, το ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες».
Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε πως στην απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση που του κατέθεσαν οι Θεσσαλονικείς μέτρησε «... ο τρόπος που με προσέγγισαν. Εδειξαν πόσο με ήθελαν. Αυτό με κέρδισε».
Ομολόγησε σε προσωπικό επίπεδο πως μέσω του ΠΑΟΚ «... θέλω να παίξω στην εθνική», ενώ σε ό,τι αφορά την ομάδα τόνισε: «Σημαντικό είναι να πάμε βήμα-βήμα. Πέρυσι ο σύλλογος τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στα πλέι οφ δεν πήγε τόσο καλά. Μπορούμε να έχουμε την ίδια πορεία με τη σεζόν που έφυγε, συνδυάζοντάς την και με ένα βήμα παραπάνω».
Μνημόνευσε τη συμπαράσταση που παρέχουν οι φίλαθλοι στον ΠΑΟΚ: «Είναι γνωστό ότι ο κόσμος βοηθά συνέχεια», είπε, αλλά και τον Σταύρο Σαράφη που «... πριν από δέκα χρόνια με έφερε στον ΠΑΟΚ και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Τότε τα χρόνια ήταν διαφορετικά σε σχέση με τώρα. Τώρα η ομάδα είναι πιο οργανωμένη σε πολλά επίπεδα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Ευχαριστώ φυσικά και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι τόσα χρόνια δίπλα μου».
Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για την προηγούμενη ομάδα του, ανταποκρίθηκε λέγοντας: «Μόνο καλές στιγμές έχω να κρατήσω από τη Λάρισα. Περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση από κάποιους φιλάθλους, όχι από όλους. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Η κατάκτηση του κυπέλλου και η πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA ήταν πολύ σημαντικές στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: