4 Ιουνίου 2009

Νέες φήμες για συμφωνία Ζε Ρομπέρτο-Ολυμπιακού!

Η ασυμφωνία του Ζε Ρομπέρτο με Μπάγερν Μονάχου σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους πυροδότησε φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα fanaticosporfutebol.com.br, ο 35χρονος Βραζιλιάνος μέσος έχει δεχτεί πρόταση από την ομάδα του Πειραιά για μονοετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν το 1,2 εκ. ευρώ, συν οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Το ίδιο δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του Ντουντού, ο οποίος μιλάει με κολακευτικά λόγια τον συμπατριώτη του, καλώντας ουσιαστικά την διοίκηση του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει.

«Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι στην Ευρώπη οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον Ζε Ρομπέρτο. Αλλά αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να κάνει πολύ καλή προσφορά, γιατί είναι είναι ένας παίκτης με αναμφίβολη ποιότητα και εξαιρετικό χαρακτήρα» φέρεται να είπε ο Ντουντού.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον Ζε Ρομπέρτο φαίνεται πως υπάρχει από την αγγλική Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τις Βραζιλιάνικες Σάντος και Κορίνθιανς, αν και το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος θα παραμείνει στην Ευρώπη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα χέρια του μια πολύ δελεαστική πρόταση από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, την οποία και εξετάζει πολύ σοβαρά.

Ο λόγος της αποχώρησης του Ζε Ρομπέρτο από την Μπάγερν έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προτάθηκε. Εκείνος ήθελε δύο χρόνια, ενώ οι Γερμανοί επέμεναν για μονοετή συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Ζε Ρομπέρτο είχε ακουστεί έντονα και το καλοκαίρι του 2006 για τον Ολυμπιακό, όταν (κατά σύμπτωση) ο Βραζιλιάνος είχε επίσης μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν έντονες προσπάθειες να τον πείσουν να παίξει στην Ελλάδα, αλλά εκείνος προτίμησε τελικά να επιστρέψει στην Βραζιλία για λογαριασμό της Σάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: