9 Ιουνίου 2009

Οικογενειακή τραγωδία για Χένρικ Λάρσον

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του, ο Ρόμπερτ Λάρσον, αδελφός του Σουηδού ποδοσφαιριστή Χένρικ Λάρσον. Μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης ο 37χρονος επιθετικός που, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί σε Σέλτικ, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποσύρθηκε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το παιχνίδι με τη Μάλτα. Η σουηδική αστυνομία δεν θεωρεί πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αιτία του θανάτου του 35χρονου δεν έγιναν γνωστά.

Συλλυπητήρια επιστολή έστειλε η διοίκηση της Σέλτικ, με τα χρώματα της οποίας ο Χένρικ Λάρσον σκόραρε 242 γκολ σε 315 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της εφτάχρονης, εκεί, καριέρας του.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων των ανθρώπων της Σέλτικ είναι μαζί με τον Χένρικ και την οικογένειά του σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για αυτούς. Είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί θρύλο για την ομάδα μας που είχε την τιμή να τον διατηρήσει στις τάξεις της για εφτά χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της απώλειας και υποβάλλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει η επιστολή.

Είναι χαρακτηριστικό πως και τα τρία αγόρια της οικογένειας Λάρσον, μεταξύ των οποίων και ο εκλιπών, αγωνίστηκαν για την ομάδα της γενέτειράς τους, Χόγκαμπορ, με τον Χένρικ να κάνει σπουδαία καριέρα.





Victor Chandler Live Casino

Δεν υπάρχουν σχόλια: