9 Ιουνίου 2009

Ο Λεγκιζαμόν πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ

Το ταξίδι στην Αργεντινή έγινε πριν από περίπου δύο μήνες. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ - στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα - απέφευγαν να μιλήσουν περί των αποτελεσμάτων των επαφών που είχαν με εκπροσώπους ομάδων της Αργεντινής, πλέον όμως έγιναν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν.
Πρώτος στόχος του Δικεφάλου είναι ο 27χρονος Φελίξ Λουτσιάνο Λεγκιζαμόν, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στην Αρσεναλ Σαραντί.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει την αίσθηση του γκολ κι αυτό αποδεικνύεται από τις επιδόσεις του με την φανέλα της Αρσεναλ Σαραντί, καθώς σε 42 αγώνες σημείωσε 19 τέρματα. Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι - ακόμη και - να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, αν και αυτό απαιτεί ένα ποσό της τάξεως του 1.500.000. ευρώ. Εκτιμάται εντούτοις ότι έχει τις ικανότητες για να κάνει την διαφορά.

Ο Λεγκιζαμόν έχει στα. πόδια του δύο γεμάτες αγωνιστικές χρονιές, αφού σε 42 παιχνίδια (πετυχαίνοντας επτά γκολ) πέτυχε και με τη φανέλα της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ωστόσο, μία κίνησή του στο ντέρμπι με την Εστουντιάντες Λα Πλάτα, αποδείχθηκε μοιραία. Για την ακρίβεια, στο ημίχρονο της αναμέτρησης ζήτησε από τον Σεμπάστιαν Βερόν να ανταλλάξουν φανέλες, γεγονός που εξόργισε τόσο τους οπαδούς της Χιμνάσια, όσο και τη διοίκηση της ομάδας. Στο παρελθόν συνεργάστηκε πάντως με της Ουνιόν Σάντα Φε (13αγ.), Πόλι Εχίδο (13αγ.), Ρίβερ Πλέιτ (2 αγ.).

Όπως προαναφέραμε, ο Λεγκιζαμόν αποτελεί την βασική επιλογή, ενώ στις εναλλακτικές λύσεις εντάσσονται οι Χοακίν Λαριβέι, Λορέντζο Ρίος. Ο πρώτος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους επιτελείς του Δικεφάλου, ενώ στη παρούσα φάση αγωνίζεται στη Βελέζ, έχοντας πετύχει τρία τέρματα σε 13 αγώνες. Ο υψηλόσωμος 25χρονος επιθετικός επί σειρά ετών ήταν ποδοσφαιριστής της Ουρακάν όπου σε 99 αγώνες πέτυχε 36 τέρματα. Οσο για τον Αντρες Ρίος; Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή. Γέννημα θρέμμα της Ρίβερ Πλέιτ. Ο 20χρονος επιθετικός είναι διεθνής με την Εθνική Αργεντινής U20, ενώ με την φανέλα της Ρίβερ έχει πετύχει τέσσερα τέρματα σε 32 αγώνες.





Δεν υπάρχουν σχόλια: