9 Ιουνίου 2009

Μαθήματα Στοιχήματος: Τι είναι το Ασιατικό Χάντικαπ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ASIAN HANDICAP

Τα Asian Handicaps είναι ένας σχετικά καινούριος τύπος στοιχημάτων ο οποίος προσφέρεται στους αγώνες ποδοσφαίρου.

Όπως και στις κανονικές τιμές του 90 λεπτου παιγνιδιού, έχει δημιουργηθεί ένα Asian Handicap, το οποίο δίνει σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες και στις ομάδες.

Αυτό επιτρέπει να προσφερθεί στον πελάτη μια πολύ ανταγωνιστική αγορά, ακόμα και αν μέσα στο ίδιο το παιχνίδι η μία πλευρά είναι το δυνατό φαβορί.

Παρακάτω είναι ένας συνοπτικός οδηγός σε όλα τα διαφορετικά Asian Handicaps που μπορούν να δοθούν.

Τα Asian Handicaps μπορεί να φαίνονται την πρώτη φορά δύσκολα αλλά είναι στην πραγματικότητα πολύ εύκολα να τα κατανοήσετε και μπορεί να προσφέρουν μία πιο ενδιαφέρουσα ευκαιρία στους οπαδούς του ποδοσφαίρου.

SINGLE HANDICAPS (ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ)

Handicap 0.5: 1.95 Man Utd (-0.5) v Arsenal (0.5) 1.85

Ο αριθμός στις παρενθέσεις είναι το handicap και ο αριθμός δίπλα στην ομάδα είναι η προσφερόμενη δεκαδική τιμή.

Αυτό σημαίνει ότι η Man Utd είναι ένα φανταστικό μισό γκολ πίσω με την αρχή του αγώνα.

τοιχηματίσετε στην Man Utd, αυτή πρέπει να νικήσει τον αγώνα.

If Εάν στοιχηματίσετε στην Arsenal θα νικήσετε εάν η Arsenal νικήσει, ή εάν ο αγώνας είναι ισόπαλος.

Handicap 0:

Κερδίζετε εάν νικήσει η ομάδα που επιλέξατε.

Εάν είναι ισοπαλία, σας επιστρέφονται τα λεφτά του στοιχήματος (stake).

Handicap 1:

Εάν διαλέξετε την επιλογή (-1) Handicap, η ομάδα πρέπει να νικήσει με τουλάχιστον 2 καθαρά γκολ (2-0, 3-1, 4-2 κλπ). Εάν νικήσει μόνο με ένα γκολ (1- 0, 2-1, 3-2) το στοίχημα επιστρέφεται. Εάν επιλέξετε την αντίπαλο (+1) ομάδα, κερδίζετε αν η ομάδα νικήσει ή φέρει ισοπαλία. Αν χάσει με 1 γκολ το στοίχημα επιστρέφεται.

Handicap 1.5:

Εάν επιλέξετε το (-1.5) Handicapped team κερδίζετε, εάν η ομάδα νικήσει τον αγώνα με 2 ή περισσότερα γκολ.

Εάν επιλέξετε την αντίπαλη (+1.5) ομάδα, κερδίζετε εάν η ομάδα νικήσει ή φέρει ισοπαλία. Επίσης κερδίζετε αν χάσει με 1 γκολ.

Handicap 2:

Εάν επιλέξετε το (-2) Handicapped team, κερδίζετε εάν νικήσει με 3 ή περισσότερα γκολ. Εάν νικήσει με 2 γκολ το στοίχημα σας επιστρέφετε.

Εάν επιλέξετε την αντίπαλη (+2) ομάδα, τότε κερδίζετε εάν η ομάδα νικήσει ή ισοφαρίσει. Κερδίζετε επίσης εάν χάσει με 1 μόνο γκολ. Εάν χάσει με 2 γκολ σας επιστρέφετε το στοίχημα.

Handicap 2.5:

(-2.5) Handicapped team κερδίζετε εάν νικήσει με 3 ή περισσότερα γκολ.

Εάν επιλέξετε την αντίπαλο (+2.5) ομάδα, θα κερδίσετε εάν η ομάδα νικήσει ή ισοφαρίσει. Επίσης κερδίζετε εάν η ομάδα χάσει το παιχνίδι με λιγότερο από 3 γκολ.

DOUBLE HANDICAP (ΔΙΠΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ)

Στο στοίχημα double handicap το στοίχημα μοιράζετε στα δύο.

Ένα παράδειγμα ενός στοιχήματος double handicap μπορεί να είναι:

Leeds Utd. v West Ham

(- ½ , -1) (+½ , +1)

Σε αυτό το παράδειγμα τα μισά λεφτά είναι τοποθετημένα πάνω στην Leeds πλην μισού γκολ και το άλλο μισό στη Leeds πλην ένα γκολ. Το αποτέλεσμα του στοιχήματος υπολογίζετε χρησιμοποιώντας το σύστημα όπως περιγράφετε πιο πάνω.

Double Handicap 0, 0.5 (επίσης γνωστό ως level half):

Εάν επιλέξετε το (0, -0.5) handicapped team, κερδίζετε εάν η ομάδα νικήσει με ένα ή περισσότερα γκολ. Εάν φέρει ισοπαλία χάνετε το 50% του στοιχήματος.

Εάν επιλέξετε την αντίπαλη (0.+0.5) ομάδα κερδίζετε εάν η ομάδα νικήσει τον αγώνα. Εάν φέρει ισοπαλία, το μισό στοίχημα σας επιστρέφετε και το μισό κερδίζει με τις πιθανότητες που στοιχηματίσατε.

Double handicap 0.5, 1:

Εάν επιλέξετε το (-0.5, -1) handicapped team, κερδίζετε εάν η ομάδα νικήσει το παιχνίδι με 2 ή περισσότερα γκολ. Αν νικήσει με ένα γκολ, το μισό του στοιχήματος σας επιστρέφεται και το μισό κερδίζει με τις πιθανότητες που στοιχηματίσατε.

Αν επιλέξετε την αντίπαλη ομάδα (+0.5, +1) κερδίζετε εφόσον η ομάδα νικήσει ή ισοφαρίσει το παιχνίδι. Αν ηττηθεί με ένα γκολ, χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.

Double handicap: 1, 1.5:

Εάν επιλέξετε το (-1, -1.5) handicapped team, κερδίζετε εάν η ομάδα νικήσει το παιχνίδι με 2 ή περισσότερα γκολ. Εάν νικήσει με ένα γκολ, χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε.

Εάν επιλέξετε την αντίπαλη ομάδα (+1, +1.5) κερδίζετε εφόσον η ομάδα νικήσει ή ισοφαρίσει το παιχνίδι. Εάν ηττηθεί με ένα γκολ, χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε και το μισό κερδίζει με τις πιθανότητες που στοιχηματίσατε.

Double handicap 1.5, 2:

Εάν επιλέξετε το (-1.5, 2) handicapped team κερδίζετε εάν η ομάδα νικήσει το παιχνίδι με 3 ή περισσότερα γκολ. Εάν νικήσει με 2 γκολ, το μισό του στοιχήματος, σας επιστρέφεται και το άλλο μισό κερδίζει με τις πιθανότητες που στοιχηματίσατε.

Εάν επιλέξετε την αντίπαλη ομάδα (+1.5, +2) κερδίζετε εφόσον η ομάδα νικήσει ή ισοφαρίσει το παιχνίδι. Επίσης κερδίζετε εάν η ομάδα χάσει με ένα γκολ. Εάν ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά, το μισό του στοιχήματος σας επιστρέφεται και το μισό κερδίζει με τις πιθανότητες που στοιχηματίσατε:

Double handicap 2, 2.5:

Εάν επιλέξετε το (-2, -2.5) handicapped team κερδίζετε εάν η ομάδα νικήσει το παιχνίδι με 3 ή περισσότερα γκολ. Εάν νικήσει με 2 γκολ, το μισό του στοιχήματος σας επιστρέφεται.

Εάν επιλέξετε την αντίπαλη ομάδα (+2, +2.5) κερδίζετε εφόσον η ομάδα νικήσει ή ισοφαρίσει το παιχνίδι. Επίσης κερδίζετε εάν η ομάδα ηττηθεί με ένα γκολ. Εάν χάσει με 2 γκολ διαφορά, το μισό του στοιχήματος σας επιστρέφεται και το μισό κερδίζει με τις πιθανότητες που στοιχηματίσατε.



Click here now for your Free Bet

Δεν υπάρχουν σχόλια: