7 Ιουνίου 2009

Διαπραγματεύσεις ΑΕΚ - Πανιωνίου σε δύο μέτωπα για Μάκο και Εστογιανόφ

Φήμη που ήεθελε τον Νίκο Θανόπουλο να επιχειρεί την απόκτηση του Φαμπιάν Εστογιανόφ από τον Πανιώνιο, βάζοντας μέσα στα ανταλλάγματα και τον Ραφίκ Τζιμπούρ κυκλοφόρησε το Σάββατο. Αυτό το σενάριο, πάντως, δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες, έστω και αν η ΑΕΚ οφείλει περί τα 1,8 εκατ. ευρώ στον Πανιώνιο από την μεταγραφή του Γαλλοαλγερινού.
Εξάλλου, ακόμα και να υπήρχε αυτή η σκέψη, θεωρείται απίθανο να έλεγε το 'ναι' ο παίκτης, για ένα πισωγύρισμα στην καριέρα του.Ο Εστογιανόφ, πάντως, ενδιαφέρει τον Μπάγεβιτς και η «Ένωση» ψάχνει φόρμουλα για να τον αποκτήσει. Μια τέτοια είναι και το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας, καθώς το 50% του παίκτη ανήκει στον μάντατζερ του.
Το ζητούμενο είναι βέβαια να πειστεί και ο Πανιώνιος να παραχωρήσει τον Ουρουγουανό, ο οποίος θέλει δεδομένα να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.Τέλος, ο Κώστας Τσακίρης επιμένει στην απαίτηση περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μάκου, ωστόσο η πρόταση της ΑΕΚ (750.000 ευρώ, 25% μεταπώλησης, Αραμπατζής ελεύθερος, 1 δανεικός πληρωμένος) είναι τελεσίδικη και το μόνο που απομένει είναι η τελική απάντηση των «κυανέρυθρων».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι διατεθειμένος να διαπραγμετευτεί μέχρι τέλους, από πλευράς όμως της ΑΕΚ και του παίκτη υπάρχει η αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει θετικά μέσα στην εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: