6 Ιουνίου 2009

ΠΑΟ: Συμφωνία με Πουιγκρενιέ

Ο Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού μετά τη συμφωνία του γενικού διευθυντή των "πρασίνων", Κώστα Αντωνίου με τον μάνατζερ του Γάλλου αμυντικού. Απομένει μόνο η συγκατάθεση της Ζενίτ.

Όπως όλα δείχνουν ο Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν. Η χθεσινή συνάντηση του Κώστα Αντωνίου με τον μάνατζερ του αμυντικού της Ζενίτ, Μισέλ Μανουέλο, ήταν θετική καθώς οι δύο άνδρες τα βρήκαν στο 1,1 εκ. ευρώ και έδωσαν τα χέρια για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Το μόνο που απομένει ώστε ο Πουιγκρενιέ να κατηφορίσει στην Παιανία είναι η συγκατάθεση της ρωσικής ομάδας, με την οποία θα μιλήσει ο Γάλλος οπισθοφύλακας την προσεχή εβδομάδα.

Στο μεταξύ, θετική κατάληξη αναμένεται να έχει και το θέμα του Κώστα Κατσουράνη παρά τα… τερτίπια της Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι ζητούν 400 χιλιάδες ευρώ παραπάνω ώστε να προχωρήσουν στην αποδέσμευση του διεθνή μέσου, ωστόσο στο στρατόπεδο των "πρασίνων" υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Η υπόθεση του έμπειρου μεσοαμυντικού θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Τέλος, πάντα στα υπ’ όψιν του "τριφυλλιού" βρίσκεται ο Ρικάρντο Ολιβέιρα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βλέπει με καλό μάτι τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό μετά τον υποβιβασμό της Μπέτις στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι "βερδιμπλάνκος" απαιτούν 8 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: