6 Οκτωβρίου 2009

Oλυμπιακός: Νέα μετεγγραφικά σενάρια

Η επιστροφή του Ζίκο στην Αθήνα μεθαύριο το απόγευμα, κι όχι σήμερα το μεσημέρι, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, έδωσε τροφή για μετεγγραφικά σενάρια, στα οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπάθησε χθες βράδυ να βάλει φρένο. «Ξέρουμε ότι γράφονται πολλά στον διεθνή Τύπο, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει ουσιαστική κουβέντα με τον προπονητή για την ενίσχυση της ομάδας.

Θεωρούμε ότι είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο...», ήταν η τοποθέτηση του Γ. Χρυσικόπουλου, μέσω του Γραφείου Τύπου των «ερυθρολεύκων», προσθέτοντας πως «ο Ζίκο πήγε στην πατρίδα του για να τακτοποιήσει προσωπικές εκρεμμότητες κι όχι για μετεγγραφή».

Οι Σ. Κόκκαλης, Γ. Χρυσικόπουλος και Ζίκο, πάντως, έχουν κάνει μια πρώτη συζήτηση για τα μετεγγραφικά, συμφωνούν στο ότι ο Ολυμπιακός πρέπει τον Ιανουάριο να αποκτήσει αριστερό χαφ και σέντερ φορ, αλλά δεν έχουν δοθεί ακόμα οι τελικές κατευθύνσεις. Αυτό αναμένεται να συμβεί στα μέσα Νοεμβρίου κι αφού πρώτα «ο προπονητής μάθει καλά την ομάδα και διαπιστώσει τις αδυναμίες της», όπως τόνισαν κορυφαία διοικητικά στελέχη.

Ωστόσο, στην Τουρκία, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, ο Τύπος ανέφερε ότι ο Ζίκο θέλει τον συμπατριώτη του Ντέιβιντ, αλλά και τον πανάκριβο Αλεξ, παίκτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί στη Φενερμπαχτσέ. Επίσης, στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι ο 56χρονος τεχνικός ρίχνει ματιές σε τρεις σέντερ φορ και έναν μεσοεπιθετικό. Τον Βάγκνερ Λοβ, ο οποίος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αγωνίζεται ως δανεικός στην Παλμέιρας, τον Αντριάνο (Φλαμένγκο), τον Ταρντέλι (Ατλέτικο Μινέιρο) και τον Ντιέγκο Σόουζα (Παλμέιρας).

Επιστρέφει ο Γκαλέτι

Παράλληλα, ο Γκαλέτι άρχισε από χθες να ανεβάζει στροφές στο Ρέντη και στην τεχνική ηγεσία πιστεύουν ότι θα τον έχουν στη διάθεσή τους στον κρίσιμο αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης (20/10). Ενδεχομένως, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να προλάβει να αγωνιστεί κάποιο διάστημα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το επόμενο Σάββατο. Ο Γκαλέτι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή Μ. Σαντάνα, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν χθες οι Ντάρμπισιρ και Πάντος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις, μετά το τριημέρο ρεπό και θα γυμναστούν υπό τις οδηγίες του αδελφού του Ζίκο, Εντουάρντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: