6 Οκτωβρίου 2009

Η αντίδραση της επίσημης ΑΕΚ

Άργησε, αλλά αντέδρασε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «…επαναλαμβανόμενα και εξόφθαλμα λάθη», που σκοπό έχουν «… να τη βγάλουν από πολύ νωρίς εκτός στόχων, για να μην ενοχλεί», ενώ κάνει έκκληση για ενότητα και ζητεί τη βοήθεια του κόσμου.
Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ο Νίκος Θανόπουλος προανήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς, την παραίτησή του από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα πριν την πρωινή προπόνηση συνάντηση μεταξύ του προέδρου κ.Νίκου Θανόπουλου, του προπονητή κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς και του γενικού αρχηγού της ομάδας κ.Βασίλη Δημητριάδη.
Στη συνάντηση που διήρκησε περίπου μία ώρα, ο προπονητής εξέφρασε τη δικαιολογημένη αγανάκτησή του σε σχέση με αυτά που έγιναν στην Ξάνθη και που είδε όλος ο κόσμος. Τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια της ομάδας, ήταν απόρροια της απογοήτευσης της στιγμής και ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησής του.
Αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της ενωμένη, ενάντια σε οποιεσδήποτε εξωαγωνιστικές δυσκολίες. Όλοι καταλαβαίνουν και δικαιολογούν την αγανάκτηση και απογοήτευση του κόσμου, αλλά η δύσκολη αυτή στιγμή μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με τη στήριξη των φιλάθλων μας.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι εξοργισμένοι με τα συνεχόμενα και καθ’ υποτροπή επαναλαμβανόμενα και εξόφθαλμα λάθη, που πάντα γίνονται εναντίον της ΑΕΚ και σε κρίσιμο χρονικό σημείο του αγώνα. Προφανώς σκοπό έχουν να τη βγάλουν από πολύ νωρίς εκτός στόχων για να μην ενοχλεί… Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο μας και τη βελτίωση της ποιότητάς του, για την οποία ευαγγελιζόμαστε, να μετατρέπεται το πρωτάθλημα σε κούρσα για δύο, όπου οι υπόλοιποι θα παίζουν απλώς το ρόλο του κομπάρσου.

Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Νίκος Θανόπουλος πρόκειται να ζητήσει άμεση συνάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ.Σοφοκλή Πιλάβιο, ενώ όσον αφορά τη Super League και τον θεσμικό ρόλο που κατέχει σε αυτή, θα ανακοινώσει την απόφασή του τις επόμενες μέρες και αφού πρώτα συζητήσει με τους αρμόδιους τις θεσμικές διαδικασίες, δεδομένου ότι η Super League είναι συνεταιρισμός των ομάδων».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεται η κατρακύλα της διαιτησίας! Αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα!

Αναξιόπιστο το Ελληνικό πρωτάθλημα με επιλεκτικές διαιτησίες, φωνάζουν και άλλες ομάδες!

Με ποιούς όρους χάνουν τα λεφτά τους οι παίχτες του ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;
Ποιοί ποντάρουν σε εγγυημένα αποτελέσματα;

Ανύπαρκτη η αθλητική δικαιοσύνη.

Επιγραμματικά θα αναφέρω για το παιχνίδι ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ την ακύρωση 2 κανονικότατων γκολ (Χέρσι, Μπλάνκο), 1 πέναλτυ (Μπλάνκο) που δεν δόθηκε και το Άκυρο γκολ της Ξάνθης (καθαρό χέρι).