7 Οκτωβρίου 2009

Υποδοχή με... κατασχέσεις για Ολυμπιακό!

Το πρωί της Τετάρτης (7/10), ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τις ΗΠΑ την Τετάρτη (7/10) με σκοπό να δώσει δυο σημαντικά φιλικά παιχνίδια με ομάδες του ΝΒΑ και συγκεκριμένα τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.
Παρά τη μεγάλη σημασία αυτών των φιλικών, το ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες εστιάζεται αλλού και συγκεκριμένα στις... δικαστικές αίθουσες!

Κι αυτό διότι ο Τόμας ΜακΛάφλιν, κάνοντας πράξη τις προειδοποιήσεις του, κατέφυγε στα δικαστήρια, αξιώνοντας αποζημίωση από τους Πειραιώτες και δικαιώθηκε, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Τι ζητά τώρα; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μέχρι και το τζετ της πτήσης τσάρτερ που μεταφέρει την αποστολή, προκειμένου να αποζημιωθεί για τα περισσότερα από 400.000 δολάρια που του οφείλονται. Όπως αναφέρεται ο δικαστής του Κλίβελαντ Κρίστοφερ Μπόικο άναψε το «πράσινο φως» στους κλητήρες για να επιχειρήσουν να κατασχέσουν τα χρήματα και ο ΜακΛάφλιν ζήτησε να πάρουν... ό,τι μπορούν. Από είδη ιματισμού και χρήματα ως και το αεροπλάνο τους!

Ο Μπόικο έχει ζητήσει να παραστεί στο δικαστήριο ένας εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ως και την Παρασκευή το απόγευμα το αργότερο, πριν επιτρέψει στον ΜακΛάφλιν να αρχίσει τη... συλλογή του. Οι «ερυθρόλευκοι» εκπροσωπούνται από ισχυρή νομική εταιρεία, η οποία και έσπευσε προς υπεράσπισή τους την Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΜακΛάφλιν εκπροσωπούσε τους Κρις Μόρις και Ντέιβιντ Ρίβερς κατά τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ενώ είχε ήδη προειδοποιήσει για τις διαθέσεις του από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του Ολυμπιακού, αναμένεται να φτάσει στις ΗΠΑ, περίπου στις 21:00 ώρα Ελλάδας, οπότε και θα έχουμε εξελίξεις στο εν λόγω θέμα που προέκυψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: