15 Σεπτεμβρίου 2009

Οι νικητές της Bwin στο πλάι της Εθνικής μπάσκετ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή επιλεγμένων Ελληνικών ΜΜΕ και των πρώτων νικητών των διαγωνισμών της bwin με προορισμό το Πόζναν της Πολωνίας, για να παρακολουθήσουν από κοντά την εθνική μας ομάδα μπάσκετ στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με αφορμή την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ και τους αγώνες της εθνικής Ελλάδος στη πρώτη φάση των ομίλων, η αποστολή της bwin, της Νο 1 on line gaming πλατφόρμας και επίσημος χορηγός της Fiba, βρέθηκε στο Πόζναν της Πολωνίας από τις 6 έως τις 10 Σεπτέμβρη σε ένα αποκλειστικό πενθήμερο ταξίδι, με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποκλειστικά από τη bwin. Όλοι μαζί παρακολούθησαν τους νικηφόρους αγώνες της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ ενάντια σε FYROM, Κροατία και Ισραήλ.

«Περάσαμε καταπληκτικά. Η εθνική έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και εμείς ήμασταν εκεί για να την υποστηρίξουμε, χάρη στη bwin. Ευχαριστούμε πολύ», δήλωσε ο Δημήτρης Ν. ο τυχερός ακροατής του Nitro Radio που είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Πολωνία μαζί με έναν ακόμα φίλο του και εκτός από την εθνική να γνωρίσει το όμορφο Πόζναν και τους ανθρώπους του.

Κατενθουσιασμένος δήλωσε και ο Πάνος Π., ο τυχερός ακροατής του Best Radio που επίσης με έναν φίλο του βρέθηκε στη Πολωνία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποκλειστικά από τη bwin.

Ακόμα όμως και η γυναίκα της παρέας Πόπη Φ., ακροάτρια του σταθμού της Θεσσαλονίκης Metropolis Radio, με ένα ακόμα άτομο που η ίδια επέλεξε, δήλωσε: «Είμαι πολύ τυχερή που χάρη στη bwin βρέθηκα κοντά στην αγαπημένη μου εθνική ομάδα και ήμουν εκεί για να υποστηρίξω την προσπάθειά της. Αλλά και το γραφικό Πόζναν με εξέπληξε ευχάριστα. Η bwin μου έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτώ μια πόλη που ποτέ δεν θα σχεδίαζα να το κάνω και πραγματικά ενθουσιάστηκα».

Και το ταξίδι δεν σταματάει εδώ. Επόμενη στάση Κατοβίτσε. Η bwin θα είναι και πάλι εκεί στους τελικούς και ημιτελικούς αγώνες του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μπες τώρα στην bwin.com και γίνε εσύ ο επόμενος τυχερός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: