15 Σεπτεμβρίου 2009

Την απομάκρυνση του Κετσπάγια ζήτησαν οι οργανωμένοι οπαδοί: «Διώξτον πριν είναι αργά»

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να μην περάσει την Δευτέρα το κατώφλι των εγκαταστάσεων του Ρέντη, επιλέγοντας να συναντηθεί με την ηγεσία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, της «Θύρας 7» σε μια προσπάθεια να κλιμακώσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν, αναφορικά με την παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας εν όψει και της κρίσιμης αναμέτρησης με την Αλκμααρ την Τετάρτη για το Champions League.

Η θέση της «ερυθρόλευκης» κερκίδας δεν παρέκκλινε ούτε κατά διάνοια από τις θέσεις που είχε εκφράσει τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα το Σάββατο στο «Καραϊσκάκη». Πλέον, αποτελεί λαϊκή απαίτηση, η απομάκρυνση του Γεωργιανού από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

«Πρόεδρε από την αρχή ήμασταν αντίθετοι στην πρόσληψή του, αλλά κάναμε υπομονή. Και η υπομονή, όμως, εξαντλείται. Το βλέπεις και μόνος σου ότι η ομάδα δεν τραβάει και ότι ο Κετσπάγια δεν κάνει για το μέγεθος του Ολυμπιακού. Διώξτον τώρα πριν να είναι αργά και τα χάσουμε όλα...» ήταν σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τους συνδεσμίτες το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών προς τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε ψυχραιμία και στήριξη στην ομάδα, ώστε ο Ολυμπιακός να πάει σαν μια γροθιά στο παιχνίδι με την Αλκμααρ και να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θέλει η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου και να γίνουν έκτροπα που θα έχουν ως αποτέλεσμα την τιμωρία της ομάδας από την UEFA.

«Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό της ομάδας και θα φωνάζουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως δεν μπορούμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να παρουσιάζει αυτή την εικόνα...» ανέφεραν οι οπαδοί στον Κόκκαλη.

Στην πορεία, η κουβέντα πέρασε και στο θέμα των μεταγραφών που δεν έγιναν, με τους συνδεσμίτες να κάνουν τα παράπονά τους στον «ισχυρό» άνδρα του Ολυμπιακού. Ο Σ. Κόκκαλης τόνισε ότι έγιναν προσπάθειες που δεν τελεσφόρησαν και τους διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: