15 Σεπτεμβρίου 2009

Τεν Κάτε: "Και τώρα η Γαλατασαράι"

Αλώβητος και από την Κομοτηνή πέρασε ο Παναθηναϊκός πετυχαίνοντας το 3Χ3 στην φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, παίζοντας μάλιστα όχι ιδιαίτερα ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Παρά την μέτρια εμφάνιση άπαντες στην Παιανία, μιλούσαν για την κατάληψη της πρώτης θέσης αλλά και για την πρεμιέρα στο Εuropa League με το παιχνίδι κόντρα στην Γαλατασαράι (17/09, 20:00, ΑΝΤ1). Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε από την νίκη (κυρίως) των "πράσινων" και την κατάκτηση των τριών βαθμών από μια έδρα που τις προηγούμενες χρονιές το "τριφύλλι" έφευγε με πιο εύκολο τρόπο.

"Συγχαρητήρια για την νίκη που κάνατε, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι να παίρνουμε τα παιχνίδια και να παραμείνουμε πρώτοι ως το τέλος.

Παρόλο που ακόμα είναι νωρίς είναι μια πολύ σημαντική νίκη αυτή που κάναμε στην Κομοτηνή. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε τα παιχνίδια και να παραμείνουμε πρώτοι, έχοντας πάντα στο μυαλό μας να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι" είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ολλανδός τεχνικός.

Πλέον άπαντες κοιτούν το επόμενο παιχνίδι στην πρεμιέρα του Europa League και το ματς με την τουρική Γαλατάσαράι. "Τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Γαλατασαράι και κοιτάμε μόνο αυτό, για να ξεκινήσουμε με νίκη. Θα είναι δύσκολο το ματς αφού ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλός" τόνισε ο 55χρονος τεχνικός του "τριφυλλιού" στους παίκτες.

Ανεβάζει στροφές ο Γιούρκας

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι "πράσινοι" μετά από το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις στις πάσες και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Εκεί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια προπονήθηκε ατομικά, δείχνοντας ότι ανεβάζει σταδιακά στροφές με στόχο να επανέλθει σύντομα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο Τζιόλης και πάλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.


Χωρίς Σισέ με τους Τούρκους

Στο δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης, ο Χενκ Τεν Κάτε καλείται να βρει λύση στην απουσία του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τα επίσημα του ΟΑΚΑ, μετά την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ λόγω της αποβολής του στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα λείψει μόνο από το ματς με τον τουρκικό σύλλογο αλλά απ' όλο τον πρώτο γύρο αφού δέχθηκε ποινή τριών αγωνιστικών.

Στην Golden Team ο Δημούτσος

Τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες με τον Τεν Κάτε να διώχνει τον Ελίνι Δημούτσο τελικά λειτούργησαν αρνητικά για τον διεθνή με την Ελπίδων μεσοεπιθετικό.

Αφού και σήμερα δέχθηκε την αρνητική απάντηση προκειμένου να προπονείται με την πρώτη ομάδα, είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και πραγματοποίησε την "παρθενική" του προπόνηση με την "Golden Τeam".

Δεν υπάρχουν σχόλια: