15 Σεπτεμβρίου 2009

Φλάβιο: «Νίκη και στο ΟΑΚΑ»


Το παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα του Άρη. Ο Φλάβιο Ντε Σόουζα επιλέχθηκε από τον Ιομάρ Μαζίνιο για να φορέσει τη φανέλα του βασικού, στη θέση του Ντάρσι Νέτο, και η εμφάνιση του δικαίωσε την επιλογή του Βραζιλιάνου Τεχνικού.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των κιτρίνων, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ευκαιρία που του έδωσε ο Ιομάρ Μαζίνιο, τονίζοντας την ψυχολογική βοήθεια που του προσέφερε η παρουσία του στο βασικό σχήμα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πήρα την ευκαιρία από τον προπονητή μου. Κάθε ευκαιρία που μου δίνεται θέλω να την εκμεταλλεύομαι και να βοηθάω την ομάδα μου. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μου κέρδισε και συνεχίζει νικηφόρα στο πρωτάθλημα».

Ακόμα, σχολίασε την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με την ηπειρώτικη ομάδα, αναφερόμενος επίσης στο πρώτο ποδοσφαιρικό στοίχημα της σεζόν για τη Super League, επί αθηναϊκού εδάφους, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Σε κάποια σημεία η ομάδα έδειξε ότι είχε κινητικότητα. Σε πολλά παιχνίδια όμως ο Άρης έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, με πάρα πολλές κινήσεις και με την μπάλα. Αυτό που πρέπει να πούμε, είναι ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν δυνατό και αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτή την κινητικότητα που είχαμε σε κάποια λεπτά του αγώνα, ώστε να την έχουμε περισσότερο χρόνο».

Όσο για το ντέρμπι της Κυριακής (20/09) στο ΟΑΚΑ, είπε: «Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές μέρες ωστόσο μπροστά μας για το παιχνίδι και θα δουλέψουμε σκληρά όλη τη βδομάδα για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα παίξει και εκεί για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: