25 Σεπτεμβρίου 2009

Σισέ: «Ετοιμοι για τη νίκη»

Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα έτοιμος για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής (27/9, 21:15) με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε ότι δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά να νικάει η ομάδα και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι. Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για εμάς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη όσο και αυτοί και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη», τόνισε ο Σισέ, ο οποίος βρέθηκε σε εκδήλωση της Adidas στο «Athens Heart» της Πειραιώς, με αφορμή το νέο παπούτσι F50i.

Ο Γάλλος ρωτήθηκε για το αν ήρθε η ώρα να σκοράρει για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, μετά το γκολ της πρεμιέρας απέναντι στον Εργοτέλη: «Ελπίζω να έρθει το δεύτερο γκολ. Πιο σημαντικό από όλα, όμως, είναι να πάρουμε τη νίκη και όχι το ποιος θα σκοράρει».

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για την τιμωρία των 3 αγωνιστικών στο Γιουρόπα Λιγκ και για την εκδίκαση της έφεσης τη Δευτέρα (28/9) ξεκαθάρισε: «Δεν είναι το κατάλληλο μέρος να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτή την εκδήλωση και έπαιξα με μικρά παιδιά».

Τέλος, για το αν έχει να υποσχεθεί κάτι στον κόσμο της ομάδας, απάντησε: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη υπόσχεση για τον κόσμο. Θέλω να παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και πάνω από όλα θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ο Γάλλος υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρά παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: