25 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ολυμπιακός... καρφί για Λονδίνο μετά τον Πανιώνιο

Μπορεί χρονικά να προηγείται η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, ωστόσο, κανείς στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό το προσεχές ματς της Τρίτης για το Champions League με την Αρσεναλ στο Λονδίνο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού συνήθιζε να ταξιδεύει στους προορισμούς του εξωτερικού, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, μία μέρα πριν τα παιχνίδια. Στο Λονδίνο όμως για την αναμέτρηση του «Emirates» θα αφιχθεί δύο μέρες νωρίτερα, δηλαδή από την Κυριακή.

Αυτό αποφασίστηκε μετά από πρόταση του Ζίκο που πιστεύει πως η κίνηση αυτή θα είναι ωφέλιμη για τους ποδοσφαιριστές του, καθώς θα είναι σε θέση να εγκλιματιστούν και να προσαρμοστούν καλύτερα στις συνθήκες του αγώνα με την Αρσεναλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στο «Emirates» την Δευτέρα το απόγευμα, ενώ η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (11:00).

Στην εθνική Σουηδίας ο Μέλμπεργκ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κλήση του Όλαφ Μέλμπεργκ στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Η κλήση αφορά τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, Δανία - Σουηδία (10/10/09) στην Κοπενγχάγη και Σουηδία - Αλβανία (14/10/09) στην Σόλνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: