26 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ολυμπιακός για 4x4 και... κορυφή κόντρα σε Πανιώνιο

Με τον Ζίκο να θέλει να παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό με σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς, οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν το Σάββατο (16:45) τον Πανιώνιο με μοναδικό τους στόχο τη νίκη και το 4x4.
Σε ένα Καραϊσκάκη που αναμένεται να είναι κατάμεστο, οι «ερυθρόλευκοι», με την ψυχολογία τους στα ύψη μετά τα διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα, επιδιώκουν να προσθέσουν στο... σακούλι τρεις ακόμα βαθμούς.

Τρεις βαθμοί που θα φέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά. Εκτός και ηττηθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Ντάρμπισιρ συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί, ενώ ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές, έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και ακολούθως ατομική προπόνηση με τρέξιμο στο γήπεδο.

Όσον αφορά τον καταρτισμό της 11άδας, ο Ζίκο αναμένεται να ξεκουράσει έναν εκ των Λεντέσμα και Ντουντού, με τον Στολτίδη να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Βραζιλιάνος επιλέξει επιθετικό δίδυμο με Μήτρογλου και Ντιόγκο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Λεονάρντο, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ντομί, Στολτίδης, Πάντος, Όσκαρ, Μήτρογλου.

Συμφώνησαν για τα πριμ

Τις 30.000 ευρώ αγγίζουν τα πριμ των ερυθρολεύκων για το Champions League. Αυτό συμφώνησαν κατά την συνάντησή τους ο Γιάννης Χρυσικόπουλος με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού.

Οι Νικοπολίδης, Ντουντού και Γκαλέτι βρέθηκαν στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας και συζήτησαν με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου για τα χρήματα που θα λάβουν ως πριμ για το Champions League .

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών θα πάρουν από 30.000 ευρώ, ενώ όσοι δεν έπαιξαν από 7.500 ευρώ.

Το λεπτό συμμετοχής στους ομίλους θα είναι 120 ευρώ (στην περίπτωση πρόκρισης στους «16»), στο πρωτάθλημα το πριμ παραμένει στα 60 ευρώ το λεπτό, ενώ 30 ευρώ θα είναι στο Κύπελλο.

Υπέγραψαν Σαντάνα - Εντού

Και με την βούλα μέλη του Ολυμπιακού είναι οι Σαντάνα και Εντού. Ο νέος γυμναστής των «ερυθρολεύκων» και ο αδερφός του Ζίκο, που θα αποτελέσουν και τους άμεσες συνεργάτες του Βραζιλιάνου τεχνικού, πέρασαν το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ, συναντήθηκαν με τον Χρυσικόπουλο και στην συνέχεια υπέγραψαν τα συμβόλαια συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: