26 Σεπτεμβρίου 2009

Αισιοδοξία στον Πανιώνιο για Καραϊσκάκη

Η εμφάνιση του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έκανε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ξαναβρούν την πίστη στους εαυτούς τους και να εκφράζουν την σιγουριά πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.

Αυτό υποστήριξε ο Γιάννης Κοντοές, με συνέντευξή του στον «Πανιώνιο Κόσμο», ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το δύσκολο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Κοντοές τόνισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το κάθε λάθος τιμωρείται εκεί και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

»Στο ματς με τον ΠΑΟΚ μπήκαμε με πάθος και αποφασιστικότητα και θα μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, αρκεί αν είχαμε καθαρό μυαλό, ειδικά από την στιγμή που μείναμε με παίκτη παραπάνω.

»Πλέον ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να πάει εκεί απλά και μόνο για την συμμετοχή. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την εικόνα της ομάδας: «Όλοι οι παίκτες πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αποτέλεσε... σφαλιάρα για εμάς.

»Η εμφάνισή μας όμως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μας έκανε να ξαναβρούμε την πίστη στους εαυτούς μας και πλέον να είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι κατά πολύ καλύτερη».

Για τους φιλάθλους του Πανιωνίου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και για την στήριξη προς το πρόσωπό μου.

»Μάλιστα αυτή είναι μεγαλύτερη όταν δεν παίζω και πράγματι μου δίνει δύναμη προκειμένου να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και να περιμένω την ευκαιρία μου.

»Όταν αυτή έρχεται, παίζω με πάθος και πιστεύω ότι βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό στο παιχνίδι, με στόχο φυσικά την νίκη της ομάδας».

Πρόστιμο - αποκλεισμός για Σκούφαλη

Χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμός από την αποστολή του Πανιωνίου για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση (16:45) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ήταν οι συνέπειες του πειθαρχικού παραπτώματος, στο οποίο υπέπεσε ο Μανάλης Σκούφαλης.

Η διοίκηση, με την σύμφωνη γνώμη του Εμίλιο Φερέρα, προχώρησε σε αυτή την απόφαση, θέλοντας να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι και να μην ακολουθήσουν νέα παραπτώματα.

Η αποστολή για το Καραϊσκάκη

Ο Εμίλιο Φερρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η οποία αποτελείται από τους:

Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τζαβέλλας, Όμο, Νικολάου, Καστελιόνε, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Κουμορτζί, Σίμωσης, Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν, Ριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: