26 Σεπτεμβρίου 2009

Μπάγεβιτς: «Να ξεχάσουμε την ήττα από τον Ολυμπιακό»

Να ξεχαστεί άμεσα η ήττα από τον Ολυμπιακό και να επικεντρωθεί η ομάδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ζήτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτςν στην καθιερωμένη πλέον δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ. Ο προπονητής του «δικεφάλου» τόνισε ότι η καλή ψυχολογία είναι στοιχείο απαραίτητο για να κερδίσει κάποια ομάδα ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι.
«Ο αγώνας εναντίον του Ολυμπιακού ανήκει στο παρελθόν. Θέλαμε πολύ τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοί μας το αναγνώρισαν, αλλά δυστυχώς αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε, γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε γρήγορα, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Στα ντέρμπι, στοιχεία όπως η δύναμη, αλλά και η καλή ψυχολογία είναι απαραίτητα για τη νίκη. Σκεφτόμαστε μόνο τους τρεις βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα για να τους κατακτήσουμε» ήταν τα λόγια του "Ντούσκο".

Με 4-3-2-1 και Γιαχάγια η ενδεκάδα

Η απουσία του Κρίστιαν Νέμεθ, που βρίσκεται στην Αίγυπτο με την Εθνική Νέων της Ουγγαρίας περιορίζει τις επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Το πιο πιθανό είναι πως ο Σέρβος θα παρατάξει την ομάδα σε σύστημα 4-2-3-1 με μοναδικό προωθημένο τον Μπλάνκο. Δεν αποκλείεται βέβαια και το 4-4-2, με τον Σκόκο να παίρνει θέση δίπλα του. Πρόβλημα υπάρχει και στα χαφ. Ο Μάκος είναι κάκιστος στα μέχρι τώρα παιχνίδια του και έτσι στην ενδεκάδα θα δούμε τον Γιαχάγια.

Πιθανή ενδεκάδα: Σάχα, Αραούχο Χουάνφραν (Γεωργέας), Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Γιαχάγια, Γκερέϊρο, Μαντούκα (Λεονάρντο) , Σκόκο, Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: