25 Σεπτεμβρίου 2009

Οι πρώτες κλήσεις

Καμία έκπληξη δεν περιείχαν οι κλήσεις των «λεγεωνάριων» για τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Λετονία (10/10) και Λουξεμβρούργο (14/10), οι οποίοι θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.

Ο Οτο Ρεχάγκελ κάλεσε τους ίδιους παίκτες που είχε και στην αποστολή για τους εκτός έδρας αγώνες με την Ελβετία και την Μολδαβία. Εξαίρεση, φυσικά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, ενώ παρών θα είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας, που αρχικά είχε κληθεί (με τον Νίνη) για το ματς της Βασιλείας αλλά στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ελπίδων.

Για άλλη μία φορά εκτός έμειναν οι Τραϊνός Δέλλας και Αγγελος Μπασινάς.

Αναλυτικά οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον Γερμανό τεχνικός και δεν αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι οι Αγγελος Χαριστέας, Σωτήρης Κυργιάκος, Βαγγέλης Μόρας, Χρήστος Πατσατζόγλου, Γιώργος Σαμαράς, Φάνης Γκέκας, Γιάννης Αμανατίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βασίλης Πλιάτσικας.

Οι υπόλοιπες κλήσεις των διεθνών που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα θα γίνει μετά τις εκλογές και συγκεκριμένα μετά τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής, στις 3 και 5 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: