10 Σεπτεμβρίου 2009

«Τρέχει» για Αλκμααρ ο Γκαλέτι

Αγώνα δρόμου κάνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για τον αγώνα της πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Αλκμααρ στο «Καραϊσκάκη».

Ο Αργεντινός τέθηκε εκτός μάχης στον επαναληπτικό αγώνα με την Σερίφ, στη διάρκεια του οποίου υπέστη θλάση. Την Τετάρτη ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το ιατρικό επιτελείο αισιοδοξεί πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη επανεμφανίστηκαν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μήτρογλου και Σοϊλέδης, καθώς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Ελπίδων. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Σοϊλέδης που έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό θα υποβληθεί την Πέμπτη σε υπερηχογραφικό έλεγχο.

Από την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα απουσίασαν οι διεθνείς (μόνο ο Ζαϊρί έχει γυρίσει), που υπολογίζεται ότι θα επιστρέψουν την Πέμπτη. Εκτός προγράμματος έμεινε κι ο Μαρέσκα, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και την θεραπεία. Η προπόνηση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στις 19:00.

Λαχτάρα με Μέλμπεργκ

Την ανησυχία των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσε ο τραυματισμός του Ολαφ Μέλμπεργκ στην εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Σουηδίας απέναντι στην Μάλτα (1-0).

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών χτύπησε στην μύτη, με αποτέλεσμα να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Τελικά δεν ήταν κάτι το σοβαρό και ο Μέλμπεργκ συνέχισε κανονικά, αγωνιζόμενος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: