10 Σεπτεμβρίου 2009

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Οτο-στοπ...

Η ισοπαλία της εθνικής ποδοσφαίρου στην Μολδαβία και η νίκη της εθνικής μπάσκετ επί του Ισραήλ, απασχολούν κυρίως τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

«Οτο-Στοπ στο Μουντιάλ» γράφει η «Goalnews», ενώ σε άλλα θέματα διαβάζουμε «Θανόπουλος: Η ΑΕΚ είναι καλά», «Θέαμα και ουσία από την εθνική μπάσκετ», «Εστειλε μήνυμα ο Κόκκαλης», «Νίνης: Πιστός στον ΠΑΟ» και «Ζαγοράκης: Αρμα μας ο ΠΑΟΚ».

Ακόμη, ο «Φίλαθλος» έχει τίτλο «Πούλησε φτηνά η εθνική το ματς στην Μολδαβία», ενώ το «Φως των Σπορ» γράφει «Κάζο της εθνικής στην Μολδαβία» και ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Κετσπάγια: Θα δείτε!».

Επίσης, η «Sportday» γράφει «Ντε ...Μπλόκαρε, χθες δεν έφταιγε κανένας Ντε Μπλέκερε, έφταιγαν τα μαύρα μας τα χάλια», ενώ η «Πράσινη» αναφέρει «Νίνης: Μόνο εσένα έχω στο μυαλό» και η «Ωρα των Σπορ» έχει τίτλο «Μπαίνουν για το γήπεδο».

Τέλος, η «Εξέδρα των Σπορ» αναφέρει «Θανόπουλος: Αυτά θα συμβούν στην ΑΕΚ», ενώ η «Derbynews» έχει τίτλο «Πλάκα μας κάνετε; Προεκλογικό πινγκ-πονγκ ανάμεσα σε Σουφλιά και Δήμο Αθηναίων για το γήπεδο του ΠΑΟ».







Δεν υπάρχουν σχόλια: