14 Σεπτεμβρίου 2009

Χωρίς τον Ντιέγκο η Γιουβέντους απέναντι στην Μπορντό

Δίχως τον Ντιέγκο θα παραταχθεί η Γιουβέντους την Τρίτη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπορντό.
Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο στο πόδι, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λάτσιο, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για επτά ημέρες, διαψεύδοντας τους αρχικούς φόβους της ιταλικής ομάδας, η οποία έκανε λόγο για αποχή περίπου δύο εβδομάδων.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους: «Καλά τα νέα για τον Ντιέγκο. Εκτός για επτά ημέρες». Ο Ντιέγκο θα χάσει και την αναμέτρηση πρωταθλήματου του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στη Λιβόρνο.

Εκτός από τον Ντιέγκο, την αναμέτρηση για τον Α' όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας, θα χάσουν και οι επίσης τραυματίες Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Ζντένεκ Γκριγκέρα, Μοχάμεντ Σισόκο και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ενώ ο Τζιόρτζιο Κιελίνι είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα, ο αμυντικός Τζόναθαν Ζεμπινά ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα βρίσκεται στην αποστολή της «Γηραιάς Κυρίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: