14 Σεπτεμβρίου 2009

Ποιοί... αυτοπροτείνονται για προπονητές στον Ολυμπιακό!

Ολοι στο μεγάλο λιμάνι είναι σε κατάσταση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις με την ανακοίνωση των αποφάσεων του Σωκράτη Κόκκαλη και αυτό που υπάρχει ως αίσθηση αυτή τη στιγμή είναι ότι όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του Κετσπάγια στον πάγκο των "ερυθρόλευκων".

Ακόμα δηλαδή και το ενδεχόμενο να υπάρξει λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές πριν από το παιχνίδι της Τετάρτης, καθώς υπήρχαν χθες πληροφορίες ότι είναι πολύ πιθανό να περάσει σήμερα ο προπονητής από τα γραφεία της ΠΑΕ. Πληροφορίες που πάντως δεν επιβεβαιώνονταν από τους "ερυθρόλευκους", καθώς κανείς από τον Ολυμπιακό δεν ήθελε να ορίσει χρονοδιάγραμμα ανακοινώσεων για το θέμα του προπονητή. Αυτή τη στιγμή πάντως υπάρχουν δύο τάσεις. Από τη μία να υπάρξει άμεσα αλλαγή του προπονητή πριν από το παιχνίδι με την ολλανδική ομάδα και η άλλη που υποστηρίζει ότι ο Κετσπάγια πρέπει να καθίσει στον πάγκο με την Αλκμααρ και να παίξει την τελευταία "ζαριά".

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα υποψήφιων διαδόχων του Γεωργιανού τεχνικού, με τις πρώτες λύσεις να έχουν να κάνουν από το εσωτερικό της πειραϊκής ομάδας. Μια από αυτές είναι ο Αλέκος Αλεξανδρής, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Από την άλλη υπάρχει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μια εμβληματική φιγούρα για τους "ερυθρόλευκους" αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολύτιμη βοήθεια μπορεί να προσφέρει και ο Ανδρέας Νινιάδης.

Ολα αυτά βέβαια μέχρι στιγμής έχουν τη μορφή φημών και δεν επιβεβαιώνονται από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Χθες πάντως "κυκλοφόρησε" και η φήμη περί πρόσληψης του Ισπανού Κίκε Φλόρες, ο οποίος είχε "παίξει" για τους Πειραιώτες και τον περασμένο Μάιο, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στην πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Η ουσία αυτή τη στιγμή είναι ότι τα πράγματα είναι πολύ "σκούρα" για τον Κετσπάγια και ουδείς φαίνεται να πιστεύει ότι ο Γεωργιανός είναι σε θέση να αντιστρέψει το κλίμα και να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό είναι ξεκάθαρο και από την άποψη ότι ο Κετσπάγια δεν έχει τη δυνατότητα να "εμπνεύσει" τους παίκτες και να αλλάξει την ψυχολογία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: