14 Σεπτεμβρίου 2009

Σεμπάστιαν Λέτο: Έχει... αρρωστήσει τους Ολυμπιακούς!

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν εκεί που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή και εκμεταλλευόμενος το μπλοκ άουτ της αμυντικής γραμμής του Πανθρακικού πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στην Κομοτηνή, «ξελασπώνοντας» τον Παναθηναϊκό.
Φυσικό επόμενο ήταν να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο μετά το τέλος του παιχνιδιού.Εχει «τρελάνει» τους Παναθηναϊκούς με τα γκολ που πετυχαίνει και τις, ορισμένες φορές, φαντεζί ενέργειές του ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, αλλά μάλλον... παλαβώνει περισσότερο τους Ολυμπιακούς, που τον είχαν στα χέρια τους και τον βλέπουν, μετά την ολιγωρία της διοίκησής τους, ντυμένο στα πράσινα να κάνει ό,τι κάνει!

Η απόκτησή του στις αρχές του Ιούλη από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε τις πρώτες αντιδράσεις και στα δύο στρατόπεδα. Ενθουσιασμό στους «πράσινους», γκρίνια στους «ερυθρόλευκους». Οι επιδόσεις τού, γεννημένου στο Αλεχάνδρο Κομ της Αργεντινής, Λέτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχουν παίξει τεράστιο ρόλο για το 3x3 της ομάδας του στο πρωτάθλημα, που την έχει φέρει στην κορυφή στο ξεκίνημα, ενώ και ο ίδιος με τα τρία γκολ που έχει πετύχει είναι πρώτος σκόρερ.

«Η ομάδα κερδίζει κι αυτό είναι το καλό, ότι ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Φυσικά είναι και προσωπική ικανοποίηση όταν σκοράρω και βοηθάω. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Καμιά φορά αρκεί ένα γκολ για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι πάντα να παίρνεις τους τρεις βαθμούς» ήταν τα πρώτα λόγια του αριστερού χαφ των «πράσινων».

Μιλώντας για την προσωπική του απόδοση είπε: «Νιώθω πολύ άνετα στον Παναθηναϊκό. Κάθε μέρα προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο. Με έχουν αγκαλιάσει οι συμπαίκτες μου και μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο».

Οταν ρωτήθηκε γιατί παρουσιάζει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό, αρκέστηκε να πει: «Δεν ξέρω. Εχω πολύ καλούς συμπαίκτες, πολύ καλό προπονητή και είμαστε μια πολύ καλή ομάδα».

«Αλλο παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ»

Ο επόμενος αγώνας για τον Παναθηναϊκό είναι ευρωπαϊκός, στην έναρξη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ που προέρχεται από τον σαββατιάτικο θρίαμβο στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας για το τουρκικό πρωτάθλημα.

«Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Την είχα αντιμετωπίσει και πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Εχει αρκετούς ποιοτικούς πάικτες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι τελείως διαφορετικό ματς, κρίσιμο, με έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει την πείρα για να αντεπεξέλθει. Είμαστε αισιόδοξοι» δήλωσε ο Σεμπαστιάν Λέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: