16 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα θλάση και νοκ άουτ ο Γκαλέτι!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει και τίθεται νοκ άουτ με νέα θλάση ο Λουτσιάνο Γκαλέτι! Στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με την Αλκμάαρ έπαθε τη ζημιά ο Αργεντινός σ’ ένα σπριντ που επιχείρησε να κάνει. Η θλάση στο δικέφαλο θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον μια εβδομάδα και πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Γκαλέτι εκτός από το ματς με την Αλκμάαρ, χάνει και τα δυο εκτός έδρας ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Δεν είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με την Αλκμάαρ και οι Μαρέσκα, Σοϊλέδης, Γ.Παπαδόπουλος, Ντάρμπισιρ. Η μαγνητική που έβγαλε ήταν καθαρή, αλλά ο Άγγλος δεν είναι σε θέση να παίξει την Τετάρτη.

Σε διάταξη 4-5-1 ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει με τους Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Α.Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ρ.Μπράβο, Λεντέσμα, Τοροσίδη, Ντουντού, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Ντιόγο. Στην αποστολή είναι και οι Μήτρογλου, Όσκαρ, Ντομί, Πάντος, Στολτίδης, Κ.Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος και Πάρντο.

Η πιθανή σύνθεση της Αλκμάαρ σε 4-4-2: Ρομέρο, Γιάλιενς, Μοϊσάντερ, Μορένο, Ποκονιόλι, Χόλμαν, Μέντες ντα Σίλβα, Σάαρς, Μάρτενς, Ελ Χαμνταουί, Ντεμπελέ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ούγγρος Β.Κασάι.

Ο πρόεδρος

Στην απογευματινή προπόνηση παρευρέθηκε και ο Σωκράτης Κόκκαλης που παρουσίασε τον Μπάντοβιτς στους παίκτες. «Παίξτε μπάλα, πάρτε την ομάδα πάνω σας και κερδίστε τα επόμενα παιχνίδια» είπε ο πρόεδρος και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: