16 Σεπτεμβρίου 2009

Χωρίς Μαϊστόροβιτς, αλλά με 1.200 οπαδούς στην Αγγλία


Ολοκληρώθηκε επί ελληνικού εδάφους η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης (22:00) για το Europa League με την Έβερτον. Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» γυμνάστηκαν το απόγευμα στους Θρακομακεδόνες και εν συνεχεία ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα «πετάξει» το πρωί της Τετάρτης (10:00) για την Αγγλία.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και έκανε ατομικό πρόγραμμα και τρέξιμο, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ, ενώ οι Σάββας Γκέντσογλου και Δημήτρης Κουτρομάνος που είχαν κάποια μικροπροβλήματα από το παιχνίδι με την ομάδα Νέων, ακολούθησαν επίσης ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ενώ στους παίκτες που επέλεξε ο «Ντούσκο» είναι και ο Αρτσε, με τους «κιτρινόμαυρους» να περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή να φτάσει η μπλε κάρτα του Αργεντινού από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του, ώστε να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 21 παίκτες. Αυτοί είναι οι Σάχα, Αραμπατζής, Ζεράλντο, Καφές, Λεονάρντο, Ταχτσίδης, Χουανφράν, Αραούχο, Χέρσι, Ιορντάκε, Γιάχιτς, Σκόκο, Παυλής, Ενσαλίβα, Γεωργέας, Μαντούκα, Μάκος, Μπλάνκο, Αρτσε, Γιαχάγια και Νέμεθ.

Στο πλευρό των παικτών ΑΕΚ στο «Γκούντισον Παρκ» αναμένεται να βρεθούν περίπου 1.200 «Ενωσίτες» οπαδοί.

«Κλείδωσε» η επιστροφή Δημητριάδη

Στο μεταξύ, η επιστροφή του Βασίλη Δημητριάδη στην ΑΕΚ είναι πλέον γεγονός, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση.

Ο «Μπίλαρος» στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τρίτης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Θανόπουλο συμφώνησαν σε όλα όσον αφορά τις αρμοδιότητές του και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» την Παρασκευή, ενώ τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψή του από την ΠΑΕ, μαζί με εκείνη της Αγγελικής Αρκάδη.

Αμφότεροι από βδομάδα θα πιάσουν δουλειά, ως τιμ μάνατζερ ο πρώτος και ως υπεύθυνη Τύπου και δημοσίων σχέσεων η δεύτερη.

Τέλος, η ΑΕΚ εξασφάλισε 600 εισιτήρια για τιθς ανάγκες των φιλάθλων της για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: