8 Σεπτεμβρίου 2009

Εξηγήσεις θα ζητήσει ο Κόκκαλης! Λες και φαίει μόνο ο Κετσπάγια...


Εξαλλο έχει κάνει τον Σωκράτη Κόκκαλη η ντροπιαστική ήττα του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη με 0-5. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν πίστευε στα μάτια του με όσα έβλεπε στο Παγκρήτιο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την Τρίτη (8/9) θα συναντηθεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια, προκειμένου να δωθούν εξηγήσεις για το... ναυάγιο.
Μετάθεση παίρνει η συνάντηση των αρχηγών με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για τα πριμ που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα (7/9).

Αν κάποιος επιθυμεί να βρει δικαιολογίες για το χθεσινό (6/9) στραπάτσο, μπορεί να το κάνει. «Ηταν φιλικό, ενώ υπήρχαν και απουσίε», μπορεί να ισχυριστεί κανείς αλλά όπως είπε κι ο Κετσπάγια, καμία δικαιολογία δεν ευσταθεί για την εμφάνιση των «ερυθρολεύκων». Ο ίδιος όμως θα πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον του προέδρου και να του εξηγήσει... τα ανεξήγητα.

Ο Κόκκαλης αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυστηρός και να ζητήσει από τον προπονητή να αλλάξει σύντομα τα κακώς κείμενα. Αλλωστε, το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο για να το ξεπεράσει χωρίς απώλειες.

Συστάσεις θα γίνουν και για την συμπεριφορά του απέναντι σε κάποιους ποδοσφαιριστές, που φαίνεται να έχουν παράπονα. Παρά την δυσαρέσκεια του Κόκκαλη αλλά και του κόσμου, που ήδη έχει εκφράσει τις διαθέσεις του, θέμα απομάκρυνσης του Κετσπάγια, τουλάχιστον για την ώρα, δεν τίθεται. Την Δευτέρα (7/9) οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό αλλά την Τρίτη (8/9) και μετά την συνάντηση του Κετσπάγια-Κόκκαλη, αναμένεται να μεταφερθούν οι απόψεις του προέδρου και στα αποδυτήρια.

Προς αναβολή η συνάντηση για τα πριμ

Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά την φιλική πεντάρα από τον Εργοτέλη και ως εκ τούτω, το πλέον πιθανό είναι να μετατεθεί η συνάντηση του Χρυσικόπουλου με τους τρεις αρχηγούς (Νικοπολίδης, Ντουντού, Γκαλέτι), αναφορικά με τα πριμ.

Το ραντεβού μεταξύ των αρχηγών και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα (7/9) στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας αλλά οι εξελίξεις αναγκάζουν τους ανθρώπους της ομάδας να αναβάλουν προσωρινά την συνάντηση για τα θέματα του εσωτερικού κανονισμού και των πριμ.

Αρνητικό ρεκόρ...

Μία από τις μεγαλύτερες ήττες του επί προεδρίας Σωκράτης Κόκκαλη υπέστη ο Ολυμπιακός με το 5-0 από τον Εργοτέλη.

Μεγαλύτερη παραμένει το 7-0 από τη Γιουβέντους τη σεζόν 2003-04 και το 6-1 από τη Ρόμα σε φιλικό το καλοκαίρι του 1999.

Σε έκταση ακολουθούν το 5-1 από τη Ρόζενμποργκ, αλλά και από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 1997-98, τα 4-0 από τη Μάντσεστερ το 2002-03 και από την ΑΕΚ το 2007-2008.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: