8 Σεπτεμβρίου 2009

Δύο εκ. ευρώ το πριμ της ΠΑΕ ΑΕΚ στους παίκτες


Πριμ ύψους 2 εκ. ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες της ΑΕΚ, σε περίπτωση που αναδειχτούν πρωταθλητές στην εφετινή Σούπερ Λιγκ! Η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές τα πριμ που θα πάρουν σε περίπτωση που κατακτήσουν τους δύο εγχώριους τίτλους, αλλά και αυτά που θα ισχύσουν στο Europa League.

Εκτός από το ποσό που θα μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές εφόσον κόψουν πρώτοι το «νήμα» στη Σούπερ Λιγκ, θα πριμοδοτούνται και για τους βαθμούς που θα μαζεύουν σε τετράδες αγώνων και συγκεκριμένα από 9 και πάνω.

Επίσης επανέρχονται τα έξτρα πριμ νικών στα μεγάλα ντέρμπι (με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ), ενώ σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, η ενδεχόμενη πρόκριση στους «32» του Europa League θα πριμοδοτηθεί με 300.000 ευρώ, ενώ παρόμοιο θα είναι και το ποσό που θα μοιραστούν οι «κιτρινόμαυροι» σε περίπτωση που πάρουν το Κύπελλο.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με την Έβερτον (17 Σεπτεμβρίου). Όπως αναφέρεται «...προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν έως δύο από την Τετάρτη έως και την Πέμπτη (10/9)». Από την Παρασκευή τα εισιτήρια θα τεθούν στην διάθεση των υπολοίπων φίλων της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: