14 Σεπτεμβρίου 2009

Κόκκαλης: Προστρέχει ΕΝΤΡΟΜΟΣ στους "υπαλλήλους" (τους επικεφαλείς εννοούμε) της "ΘΥΡΑΣ 7"! Προσπαθεί να ανακόψει ξέσπασμα των οργισμένων Ολυμπιακών!


Προσπάθειες να... σβήσει τη φωτιά που άναψε στην ομάδα του Ολυμπιακού η κάκιστη εμφάνιση στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καβάλα, καταβάλει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Στην κατεύθυνση αυτή κινείται η πρόθεση του προέδρου των «ερυθρόλευκων» να συναντηθεί σήμερα (14/9) το απόγευμα με τους οργανωμένους οπαδούς, από τους οποίους αναμένεται να ζητήσει στήριξη ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων της ομάδας σε Ευρώπη.
Αλλωσε την ερχόμενη Τετάρτη, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής υποδέχεται την Αλκμααρ στο Καραϊσκάκη, ενώ για τη Σούπερ Λίγκα τον περιμένει την Κυριακή ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η «έκρηξη» του κόσμου των νταμπλούχων Ελλάδας κατά τη διάρκεια της αποκαρδιωτικής εμφάνισης με την Καβάλα, κατέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην ομάδα των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν και τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν λυθεί.

Η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη κατά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων την Παρασκευή που μας πέρασε, μάλλον κακό (όπως αποδεικνύεται), παρά καλό έκανε στον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών είπε όσο ήθελε να πει και δεν δέχθηκε ερωτήσεις πάνω στα «καυτά» θέματα (όπως τα μεταγραφικά, ο Κετσπάγια, η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου) που απασχολούν τους φίλους της ομάδας και οι οποίοι ήθελαν να πληροφορηθούν τις θέσεις του προέδρου, αλλά τελικά έμειναν με την όρεξη...

Ετσι, αυτή η «έκρηξη» το Σάββατο που μας πέρασε ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, και τώρα ο Σωκράτης Κόκκαλης προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. Γι' αυτό θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Απο αυτούς, αναμένεται να ζητήσει στήριξη κι εμπιστοσύνη έτσι ώστε η ομάδα να βγει από το «τέλμα» στο οποίο έχει περιέλθει. Παράλληλα θα ακούσει τις απόψεις τους για τα το τι φταίει, ενώ θα θίξει και το θέμα των συνθημάτων που ακούστηκαν τόσο στο ματς με την Καβάλα όσο και σε αυτό με τη Σέριφ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να μεταβεί και στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες τους οποίους θα θέσει προ των ευθυνών τους. Πάντως όπως και να 'χει ο Τιμούρ Κετσπάγια εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη και να έχει μείνει χωρίς στηρίγματα στην ομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: