30 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Super League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΟΣΦΠ, ΑΕΚ

Με πέντε αγώνες ολοκληρώνεται την Κυριακή η 2η αγωνιστική της Super League. Σε Αλκαζάρ και Περιστέρι δοκιμάζονται Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Λάρισα - Ολυμπιακός

Την πρώτη νίκη τους στη φετινή Super League θα διεκδικήσουν στο κυριακάτικο μεταξύ τους παιχνίδι Λάρισα και Ολυμπιακός στο Αλκαζάρ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να μπουν με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα (στο 1,73 το διπλό), έπειτα από την αναβολή του ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, αλλά και την εύκολη πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Από την πλευρά τους, με όπλο την ισχυρή έδρα τους, οι «βυσσινί» θα διεκδικήσουν το πρώτο τους τρίποντο για φέτος, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα.

Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Με στόχο τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη SKODA Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Μαζί με το τρίποντο της νίκης (1,25), οι «πράσινοι» θέλουν να διπλασιάσουν και τις καλές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα, μετά και τον αποκλεισμό από την Atletico Madrid από το Champions League. Τον καλύτερο εαυτό τους για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Ακρίτες.

Ατρόμητος - ΑΕΚ

Την πρώτη της αναμέτρηση για τη φετινή Super League θα δώσει η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στην «Ένωση» γνωρίζουν πως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, όμως μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League η ψυχολογία είναι στα ύψη, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά για την κατάκτηση των τριών βαθμών (1,84). Από τη μεριά τους οι παίκτες του πρώην τεχνικού του «Δικεφάλου του Νότου», Γιώργου Δώνη θα παλέψουν για τους πρώτους βαθμούς μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη (1-0).

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός

Την πρώτη τους νίκη θα διεκδικήσουν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Λεβαδειακός στο γήπεδο της Τούμπας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα (στο 1,33 ο άσος), καθώς είχε αναβληθεί λόγω των πυρκαγιών στην Αττική το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο. Με αρκετά προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα ο Fernando Santos, αφού οι Νίκος Αραμπατζής, Olivier Sorlin, Pablo Contreras, Bruno Cirillo, Sergio Conceisao, Miroslaw Sznaucner και Pablo Garcia βρίσκονται στη... λίστα των τραυματιών. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός μετά το κακό ξεκίνημα (ήττα 1-0 από την Καβάλα εντός), έχοντας γεμάτο το «οπλοστάσιο» του, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του ΠΑΟΚ, για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ξάνθη - Γιάννινα

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια (1-1), ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να ξεκινήσει εντυπωσιακά μπροστά στο κοινό του παίρνοντας τη νίκη (στο 1,78 ο άσος) από έναν αντίπαλο ο οποίος έδειξε τα «δόντια» του την περσινή σεζόν. Ο Πανθρακικός μπορεί να μην εκκίνησε καλά τη σεζόν (εντός έδρας ήττα από Ηρακλή 2-1) και να έμεινε χωρίς τεχνικό αφού ο Ilie Dumitrescu απολύθηκε πριν λίγες ημέρες, όμως σίγουρα υπολογίζει πολύ σε συγκομιδή βαθμών κόντρα σε αντιπάλους που έχουν τον στόχο της παραμονής.

Κυριακή 30 Αυγούστου
====================
16:45 ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός
16:45 Ατρόμητος - ΑΕΚ NOVA
16:45 ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός NOVA
19:00 Παναθηναϊκός - SKODA Ξάνθη NOVA
21:15 Λάρισα - Ολυμπιακός NOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: