8 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδοσφαιρο Super Cup Ιταλίας: Inter - Lazio


Τελικός του Super Coppa ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Inter και την κυπελλούχο Lazio, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πεκίνο της Κίνας για εμπορικούς λόγους.

Στην Inter (1,30 για κατάκτηση στην Betfair) παρελθόν αποτελεί ο Zlatan Ibrahimovic, ωστόσο ήρθαν οι Samuel Eto'o (2,22 να σκοράρει) και Diego Milito για να καλύψουν το κενό του. Παρελθόν επίσης και οι Hernan Crespo, Julio Cruz. Ο Mourinho ζητάει εναγωνίως ένα «δεκάρι» με τους Sneijder και Deco να είναι στη λίστα, αν και ο Ολλανδός αγωνίζεται περισσότερο ως εξτρέμ. Καλές μεταγραφές κι αυτές των Lucio για την άμυνα και Thiago Motta για τη μεσαία γραμμή.

Στη Lazio (3,50 για κατάκτηση) είχαμε αλλαγή προπονητή με τον Davide Ballardini να αντικαθιστά τον Delio Rossi. Έφυγε ο γκολκίπερ Carizo (Zaragoza), ήρθε όμως ο Bizzari της Catania για να καλύψει το κενό του. Ουσιαστικά έκανε δύο καλές μεταγραφές, τον μεσοεπιθετικό Eliseu (Malaga) και τον Julio Cruz (Inter). Η διοίκηση έθεσε προσωρινά εκτός ομάδας τον δεξιό μπακ De Silvestri, τον οργανωτή Lewdesma και τον φορ Pandev, που ζήτησαν μεταγραφή.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Inter (4-3-1-2): Julio Cesar - Maicon, Lucio, Chivu, Zanetti - Campiasso, Muntari, Motta - Stankovic - Eto'o, Milito
Lazio (4-4-2): Muslera - Siviglia, Lichtsteiner, Diakite, Kolarov - Matuzalem, Brocchi, Dabo, Foggia - Zarate, Rocchi

Δεν υπάρχουν σχόλια: