4 Αυγούστου 2009

Πάει για sold out ο Ολυμπιακός!


Το 2-0 του πρώτου ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν αφήνει ερωτηματικά για το ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει το εισητήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Οι φίλοι του Ολυμπιακού, όμως, "διψούν" για ποδόσφαιρο και γι' αυτό το λόγο σχημάτισαν ουρές έξω από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης".
Οι Πειραιώτες παρά τη αφόρητη ζέστη περίμεναν υπομονετικά μέχρι να έρθει η σειρά τους για ένα εισητήριο και περίπου στις 11 το πρωί οι υπέυθυνοι του γηπέδου υπολόγισαν ότι στα εκδοτήρια περίμενε... τετραψήφιος αριθμός ατόμων.

Δεδομένου ότι έχουν πωληθεί κοντά στα 15.000 εισιτήρια, αν υπολογίσουμε αυτά των συνδέσμων και τα διαρκείας, το sold out είναι πολύ πιθανό στο ματς της Τετάρτης. Την Τρίτη θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα τελευταία 800 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Χαλάει του Γκονζάλεζ;

Αρνητική τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλεζ για τον Ολυμπιακό. Η Μπέτις αξιώνει 6 εκατομμύρια ευρώ... ακατέβατα, την ώρα που οι πρωταθλητές Ελλάδας αξιώνουν μέχρι 3,5 για τον Χιλιανό.

Ο ακραίος επιθετικός εκτός από την πρόταση του Ολυμπιακού, εξετάζει και άλλες από Αγγλία (Γουέστ Χαμ), ενώ για την απόκτησή του έχουν ενδιαφερθεί τουρκικοί και γερμανικοί σύλλογοι, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Κλείνοντας το θέμα του πολυσυζητημένου πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, τα ισπανικά ΜΜΕ άλλαξαν και αυτά στροφή και πλέον αναφέρουν πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής απομακρύνεται από το λιμάνι.

Η εφημερίδα της πόλης της Ανδαλουσίας, ABC, φιλοξενεί δηλώσεις του επί χρόνια γενικού διευθυντή της Μπέτις, ο οποίος γνωστοποιεί πως ο Ολυμπιακός τον έχει βάλει ως ενδιάμεσο ώστε να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. “Το θέμα έχει λεπτές ισορροπίες. Με πλησίασε ο Ολυμπιακός για να μεσολαβήσω. Αρχικά έκανε πρόταση δανεισμού για ένα χρόνο, κάτι που δεν δέχτηκε η Μπέτις. Μετά από αυτό ο Ολυμπιακός μου ζήτησε να μάθω την τιμή του παίκτη και μπορώ να πω πως οι Έλληνες σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν διατεθείμένοι να πληρώσουν αυτό το ποσό Ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν”.

Τέλος, η επίσημη ιστοσελίδα της Μπέτις, Betis.com, σχεδόν αποκλείει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χιλιανού ακραίου επιθετικού στο Λιμάνι. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Ο Ολυμπιακός σχεδόν ξεχνάει τον Μαρκ Γκονζάλεζ".

Από το goal.com

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: