4 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Europa League: Ομόνοια - Vaslui

Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει η Ομόνοια, η οποία φιλοξενεί την Vaslui στη ρεβάνς του 2-0, με το οποίο είχε ηττηθεί στο Municipal Vaslui, για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή είχε εξαιρετικά εύκολο έργο στον Β' προκριματικό γύρο του Europa League (όταν απέκλεισε με δύο νίκες την HB Torshavn, 4-0 εντός και 4-1 εκτός), ωστόσο στον Γ' τα πράγματα δυσκόλεψαν. Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να αντισταθεί και το 2-0 με το οποίο έχασε στη Ρουμανία είναι δύσκολο σκορ για να ανατρέψει κανείς.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε σάλπισμα για φουλ επίθεση. Θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά φέτος σύστημα 4-4-2 με τους Μιχάλη Κωνσταντίνου και Maciej Żurawski να συνθέτουν το επιθετικό δίδυμο. Το κακό είναι πως δεν θα δώσουν το παρών οι Χρήστος Καρυπίδης και Aleksandar Pantić. Την προσπάθεια της Ομόνοιας για πρόκριση στον επόμενο γύρο (στο 3,00 στην αγορά Πρόκριση στο ανταλλακτήριο της Betfair) θα ενισχύσουν στο ΓΣΠ και 14.000 φίλοι της.

Από την άλλη, σαφώς και είναι φαβορί για να περάσει η Vaslui του Cristian Alexandru Dulca. Το 2-0 του πρώτου αγώνα ήρθε με δύο γκολ του Mike Temwanjera, από ένα σε κάθε ημίχρονο. Η λογική λέει πως οι Ρουμάνοι θα αγωνιστούν κλειστά, με πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα (στο 1,92 το under 2,5 γκολ στην αγορά over/under στο ανταλλακτήριο της Betfair).

Διαιτητής της αναμέτρησης στο ΓΣΠ της Λευκωσίας θα είναι ο Ιταλός Paolo Tagliavento.

Δεν υπάρχουν σχόλια: