31 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Serie B: Torino - Empoli

Η Torino (1,78 στην Betfair) μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 0-3 την Grossetto εκτός έδρας. Δύο γκολ από τον Rolando Bianchi και ένα από τον David Di Michele. Ο Stefano Colantuono αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα κι απόψε, καθώς δεν υπολογίζει το διεθνή μεοσεπιθετικό Leon που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ονδούρας, αλλά και τους τιμωρημένους αμυντικούς Ogbonna, Pisano.

Η Empoli (6,00 το διπλό) είχε την εύνοια της διαιτησίας στο 2-0 επί της Piacenza στην πρεμιέρα. Ο ρέφερι Nassa ακύρωσε καθαρό γκολ της Piacenza στο 0-0, έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στην Empoli για το 1-0 και στη συνέχεια άφησε με 10 τους φιλοξενούμενους για να έρθει το 2-0 από τον Eder στο φινάλε. Εκτός αποστολής έμειναν ο φορ Pozzi που βρίσκεται υπό μεταγραφή, όπως επίσης ο μέσος Vanucchi και ο αμυντικός Picolo. Παρελθόν και ο σκόρερ του πρώτου γκολ στην πρεμιέρα κι εκ των κορυφαίων της ομάδας πέρσι, ο φορ Lodi, που πήγε στην Udinese.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Torino: Calderoni, Sereni, Colombo, Loria, Pratali, Rivalta, Rubin, Belingheri, Bottone, Coppola, Diana, Gorobsov, Loviso, Vailatti, Zanetti, Abbruscato, Bianchi, Di Michele, Gasbarroni, Malonga.

Empoli: Bassi, Vinci, Angella, Cupi, Tosto, Marianini, Musacci, Valdifiori, Pasquato, Eder, Saudati, Dossena, Kokoszka, Gulan, Mancosu, De Giorgio, Coralli, Fabbrini.


Δεν υπάρχουν σχόλια: