31 Αυγούστου 2009

Τελευταία προσπάθεια (;) από τον Κόκκαλη για ενίσχυση


Ελάχιστες ώρες έχουν απομείνει πια μέχρι την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και οι πιθανότητες ενίσχυσης στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν εξαντληθεί.

Η μοναδική περίπτωση για ανατροπή της τελευταίας στιγμής βρίσκεται στα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν αφόρητα και έτοιμες λύσεις να μην φαίνονται στον ορίζοντα, το πιθανότερο είναι να μείνει ως έχει το έμψυχο δυναμικό.

Οι δηλώσεις άλλωστε των ανθρώπων του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του Αλκαζάρ προς αυτήν την κατεύθυνση έγιναν. «Με αυτούς που έχουμε θα πορευτούμε και θα πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Σάββας Θεοδωρίδης, με τον Γιάννη Μώραλη να προσθέτει πως «πολύ δύσκολα θα αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση. Ίσως γίνει μία τελευταία προσπάθεια, αλλά πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα».

Το ναυάγιο Φερναντίνιο, μπορεί να μην ήταν το πρώτο αλλά φαίνεται πως θα είναι το τελευταίο του καλοκαιριού. Από το περιβάλλον των «ερυθρολεύκων» πάντως, διαρρέει πως ενδεχομένως και να γίνει κίνηση για την απόκτησή του τον Ιανουάριο. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο, βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Χέρτα Βερολίνου και η Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Από εκεί και πέρα, ακόμα ένα «όχι» εισέπραξαν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «Sun», η Μπλάκμπερν απάντησε αρνητικά για την παραχώρηση του Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν, που αποτελούσε μία από τις εναλλακτικές λύσεις. Ακόμα και για σενάριο επιστροφής του Λούα Λούα ακούστηκε, όπως και φήμες για Γκούντγιονσεν (κατέληξε στη Μονακό) και Ζέντεν.

Το όνομα του Ζόραν Τόσιτς βρέθηκε πάλι στο προσκήνιο, καθώς ο 22χρονος μέσος παραχωρείται ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη λίστα προστέθηκε και ο 19χρονος Ντάνι Ρόουζ της Τότεναμ, αλλά αμφότερες οι περιπτώσεις δύσκολα θα προχωρήσουν από την πλευρά των «ερυθρολεύκων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: